TOP 10 ötlet, ami jól jöhet, ha nem volt időd tanulni

Rovat

Megosztás

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy nem tudtunk felkészülni egy adott tantárgyból, és a kilátástalan helyzet minden percét kínok közt éltük meg. Azonban nem kéne, hogy így legyen! Hoztunk nektek 10 tippet, mit tehettek abban az esetben, ha nem sikerült felkészülnötök időben! Persze a tanulás az első!

1. Harisnyás csalás

Lányok, figyelem! Az idei év kedvenc puskázási tippje következik: harisnya alatti meglepetés. Ragaszd a combodra a kidolgozott anyagot úgy, hogy ha felhúzod a szoknyád tökéletesen lásd, amit kell! A megfelelő alkalomkor húzd fel és puskázz le mindent! Hajrá!

2. Puskázó barátok

A barátaid pont előtted ülnek? És mindketten benne vannak? Akkor hajrá! A háttámla egy fontos kelléke a történetnek! Akár a füzeted támasztójaként, akár a jól bevált celluxos megoldással tudsz puskázni egész dolgozat alatt!

3. Szalvéta puska

Ki ne éhezne meg dolgozat közben? És a szalvéta kötelező, hiszen senki sem szeretné, hogy az asztalra morzsázz! A szalvétára írj fel mindent, amire szükséged van! Azonban vigyázz! Könnyen szakad.

4. Telefon a tolltartóban

Nem is olyan nehéz. Egy henger alakú tolltartó a segítségedre lehet ehhez a módszerhez. Tedd bele a telefonod és amikor épp nem néz a tanár, lépj be a dokumentumba és másold le az anyagot! Hajrá!

5. Táskába bújás

Táska trükk? Igen! A táskádat rakd fel a padra, pontosan magad elé, hogy el tudj mögé bújni! Sajnos nagy az esély, hogy rád szólnak, hogy vedd le, de azért egy próbát megér. Hiszen ha a táska mögé tudsz bújni, ott nem igazán fog látni a tanár, ha előveszed a füzeted és szépen kimásolsz belőle mindent!

6. Talpas puska

Talpadra ragasztott tananyag? Ez ám nem semmi! Nincs másra szükséged, csak egy celluxra és magára a puskára! Lehetőleg jól ragaszd a talpadhoz és írj kis betűkkel, hogy kiférjen minden! Hála az égnek, két lábunk van, így lesz még egy kis hely a másik talpadon is!

7. Üdítő csalás

Szomjazol még az ötletekre? De ne szomjazz a dolgozat alatt! Legyen nálad egy nagy dobozos üdítő, ami mögé könnyen elrejtheted a puskádat. A legjobb megoldás pedig, ha ráragasztod az egyik oldalára és azt végig magad felé fordítva tartod. Persze ha a tanár közeledik légy résen és gyorsan fordíts egyet rajta!

8. Ragtapaszos csalás

Szerezz egy nagyobb méretű ragtapaszt és a belsejét pingáld ki! Lehetőleg olyan dolgokkal, amik segítségedre lesznek dolgozat alatt. A megfelelő pillanatban rántsd fel és puskázd ki a válaszokat! Tipp: előtte borotválkozz meg, mert ha feltéped a szőrt, igencsak fájdalmas lesz!

9. Csaló ingujj

Mire is való az ingujj? Azt nem pontosan tudjuk! Azonban puskázásra pont jól jöhet!

10. Dekoltázs csalás

Mire is jó a mélyen kivágott dekoltázs? Hát puskázásra! Nyilván ezt elsősorban a lányok tudják alkalmazni, azonban ma már egy fiú is hordhat V kivágású pólót, ami alatt könnyen elfér egy kis papírlap!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta