Ezt nézed:  / Hírek / Suli / TOP 10 ötlet, ami jól jöhet, ha nem volt időd tanulni

TOP 10 ötlet, ami jól jöhet, ha nem volt időd tanulni

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy nem tudtunk felkészülni egy adott tantárgyból, és a kilátástalan helyzet minden percét kínok közt éltük meg. Azonban nem kéne, hogy így legyen! Hoztunk nektek 10 tippet, mit tehettek abban az esetben, ha nem sikerült felkészülnötök időben! Persze a tanulás az első!

1. Harisnyás csalás

Lányok, figyelem! Az idei év kedvenc puskázási tippje következik: harisnya alatti meglepetés. Ragaszd a combodra a kidolgozott anyagot úgy, hogy ha felhúzod a szoknyád tökéletesen lásd, amit kell! A megfelelő alkalomkor húzd fel és puskázz le mindent! Hajrá!

2. Puskázó barátok

A barátaid pont előtted ülnek? És mindketten benne vannak? Akkor hajrá! A háttámla egy fontos kelléke a történetnek! Akár a füzeted támasztójaként, akár a jól bevált celluxos megoldással tudsz puskázni egész dolgozat alatt!

3. Szalvéta puska

Ki ne éhezne meg dolgozat közben? És a szalvéta kötelező, hiszen senki sem szeretné, hogy az asztalra morzsázz! A szalvétára írj fel mindent, amire szükséged van! Azonban vigyázz! Könnyen szakad.

4. Telefon a tolltartóban

Nem is olyan nehéz. Egy henger alakú tolltartó a segítségedre lehet ehhez a módszerhez. Tedd bele a telefonod és amikor épp nem néz a tanár, lépj be a dokumentumba és másold le az anyagot! Hajrá!

5. Táskába bújás

Táska trükk? Igen! A táskádat rakd fel a padra, pontosan magad elé, hogy el tudj mögé bújni! Sajnos nagy az esély, hogy rád szólnak, hogy vedd le, de azért egy próbát megér. Hiszen ha a táska mögé tudsz bújni, ott nem igazán fog látni a tanár, ha előveszed a füzeted és szépen kimásolsz belőle mindent!

6. Talpas puska

Talpadra ragasztott tananyag? Ez ám nem semmi! Nincs másra szükséged, csak egy celluxra és magára a puskára! Lehetőleg jól ragaszd a talpadhoz és írj kis betűkkel, hogy kiférjen minden! Hála az égnek, két lábunk van, így lesz még egy kis hely a másik talpadon is!

7. Üdítő csalás

Szomjazol még az ötletekre? De ne szomjazz a dolgozat alatt! Legyen nálad egy nagy dobozos üdítő, ami mögé könnyen elrejtheted a puskádat. A legjobb megoldás pedig, ha ráragasztod az egyik oldalára és azt végig magad felé fordítva tartod. Persze ha a tanár közeledik légy résen és gyorsan fordíts egyet rajta!

8. Ragtapaszos csalás

Szerezz egy nagyobb méretű ragtapaszt és a belsejét pingáld ki! Lehetőleg olyan dolgokkal, amik segítségedre lesznek dolgozat alatt. A megfelelő pillanatban rántsd fel és puskázd ki a válaszokat! Tipp: előtte borotválkozz meg, mert ha feltéped a szőrt, igencsak fájdalmas lesz!

9. Csaló ingujj

Mire is való az ingujj? Azt nem pontosan tudjuk! Azonban puskázásra pont jól jöhet!

10. Dekoltázs csalás

Mire is jó a mélyen kivágott dekoltázs? Hát puskázásra! Nyilván ezt elsősorban a lányok tudják alkalmazni, azonban ma már egy fiú is hordhat V kivágású pólót, ami alatt könnyen elfér egy kis papírlap!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share