5 dolog, amit minden fiú tenne, ha 1 napra lány lehetne!

Rovat

Megosztás

Biztos sokat gondolkoztatok azon, hogy mi lenne az első dolgotok, ha egyik reggel a megszokott test helyett más nem nézne szembe a tükörben! Persze most kihagyjuk a várható agyvérzést és sikolyokat, koncentráljunk a konkrét kíváncsiságra, ami ezt a napot övezné! Megkérdeztük a Középsulis fiúkat, akiknek a válaszaiból az alábbi listát raktuk össze!

A cikk végén te is szavazhatsz, mit tennél!

1. Simogatás és masztizás

Egyértelmű. Mindenki azt mondja, hogy egy lánynak sokkal jobb érzés, ha simogatja akárcsak a testét is, mint egy fiúnak. Hát itt a lehetőség kipróbálni! Esetleg kezdjétek el a sípcsontnál, szépen lassan haladjatok fel a comb belső felén, aztán jöhet a has és a mell(kas). Itt pedig már kár lenne abbahagyni. A lányok sokkal könyedeben kényeztetik a magukat, mint ha egy férfi tenné azt velük (legyen bármennyire is ügyes a legény), így hát ki kell próbálni, mégis mennyivel jobb érzés nekik a saját érintüsöktől “sokkot” kapni. Ha nő lehetnék, minden reggelem ezzel kezdődne.

2. Csókolózni egy lánnyal

Ha egy lány sokkal jobban ismeri a saját testét, talán az is lehet, hogy egy másik lánnyal négyzetre emelhető az érzékiesség. De most komolyan, vallja be mindenki: két lány csókváltása gyönyörű látvány (nem feltétlenül a 2 girl 1 cup videóra gondolunk), szóval ha lenne lehetőség, miért ne tennénk meg mi is? Hát persze, hogy megtesszük!

3. Pasizás

Hányszor mondtuk azt, hogy mennyivel egyszerűbb egy csajnak a buliban: csak odaáll a pulthoz egyedül a kellemesen rövid szoknyájában, aztán 5 perc múlva 3 srác akarja minimum fizetni az italát és megtáncoltatni. Itt az idő, most meglehet mutatni, hogy ez tényleg ilyen egyszerű-e, mint ahogy mi férfiak gondoljuk. Csak aztán nehogy meglepetés érjen!

4. GPS használat

Az örök vita. A nők nem tudnak tájékozódni. Se GPS-ről, se nyomtatott térképről, se rendőri utasításra a kereszteződésben. De vajon mi se tudnánk, ha az ő testükben lennénk? A képességeiket is átvennénk ezen a napon, vagy csak a bombasztikus testüket és érzékiségüket? Ezt is érdemes megízlelni, de inkább csak jól ismert terepen, nehogy a szőke haj hirtelen hangos káromkodások közepette lógjon a szemedbe.

5. Vásárlás

A legfontosabbat hagytuk a végére: plázázás a barinőkkel. Férfi aggyal egyáltalán nem érthető módon a nők rettentően imádnak (akár üres pénztárcával is) bemenni az összes létező pláza összes létező boltjába. Külön zsenialitásra vall, ha valaki a tescoba vesz zoknit (az olcsóbb), de bemegy körbenézni a Massimo Dutti-ba, hátha talál akciós táskát (annyira akciós soha nem lesz). Ha ezt kipróbálhatnánk mi férfiak, és rájönnénk, mégis mi okozza ezt a mániát, sokkal békésebb lenne utána a világ.

TOP 5 dolog, amit minden fiú tenne, ha 1 napra lány lehetne!
Melyik ponttal kezdenéd a napot?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta