Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Top 5 furcsa párkapcsolat

Top 5 furcsa párkapcsolat

A szerelem vak, tartja a hitelt érdemlő mondás, s mi hevesen bólogatunk, mikor egy-egy olyan szerelmespárra bukkanunk, akik a mi értékrendünk szerint nem illenek össze.

 

Az emberek többsége felvonja a szemöldökét, ha nagy korkülönbséggel vagy mondjuk jelentősen eltérő testi adottságokkal megáldott párokat lát, noha tudjuk, az igaz szerelemben tényleg csak a belső értékek számítanak!

 

A most következő emberek és párjaik láttán szintén felszaladhat a szemöldökünk, hiszen ők valóban extrém társakat választottak maguknak.

Erika La Tour Eiffel

Ha valaha azon gondolkodtál, hogy hozzámész az Eiffel-toronyhoz feleségül, nos, akkor erről lemaradtál. A franciák monumentális büszkeségének felesége ugyanis az az Erika La Tour Eiffel, aki mindig is nagy rajongója volt az építménynek, ám fanatizmusa odáig vezetett, hogy kijelentette, szerelmes az Eiffel-toronyba. Nem sokkal később Erika és a torony házasságot kötöttek, így ma leánykori nevén Erika Rene az Eiffel-torony hivatalos felesége!

Fotó: really.uktv.co.uk

Sal

Lányként gyakran érezhetjük úgy, hogy kedvesünk jobban szereti a videójátékokat, mint minket. Nos a csak Sal9000 néven ismert srác esetében ez az állítás tökéletesen helytálló, a fiú ugyanis egy Nintendo karakterbe szeretett bele. Sal hivatalos szertartás keretében el is vette kedvesét, akivel mindent együtt csinálnak. A fiú saját bevallása szerint azt szereti legjobban a feleségében, hogy sosem haragos és hogy mindig azt teszi, amit mond neki.

Fotó: lagzero.com

Liu Ye

2007 januárja óta Liu Ye a legboldogabb férj, akinek a felesége saját maga! A kínai férfi hagyományos kínai esküvő keretében kötötte össze az életét önmagával, akit egy életnagyságú, nőnek öltöztetett kartonbábú szimbolizált. Az esküvővel Liu Ye egyetlen célja az volt, hogy kifejezze elégedetlenségét a jelenlegi valósággal, ugyanakkor megfogadta, hogy élete végéig hűséges marad önmagához.

Amy Wolfe

Amy – Erika La Tour Eiffelhez hasonlóan – az objektofília nevű betegségben szenved, melynek lényege, hogy a beteg élettelen tárgyak iránt táplál gyöngéd érzelmeket. Ennek tudatában talán nem is annyira meghökkentő, hogy Amy egy 1001 éjszaka nevű hullámvasútba szeretett bele, akivel hivatalosan is összekötötték az életüket. Amy évente átlagosan tízszer látogatja meg hitvesét, egy látogatás alkalmával pedig legalább ötvenszer felül a hullámvasútra.

Fotó: mirror.co.uk

Saneie Masilela

Ez a 9 éves iskolás fiú 2014-ben másodszor házasodott össze a 62 éves feleségével, hogy a dél-afrikai hagyományok szerint házasságuk hivatalos lehessen. Az első esküvő 2013-ban történt meg, amiről a falu lakói azt gondolták, hogy ez csak valami vicc és bíztak abban, hogy a második esküvő nem fog bekövetkezni. A párnak azért kellett egybekelnie, mert mint mondják, őseik szelleme kérte őket erre. Ugyanakkor azt is megemlítették, hogy a szó szoros értelmében sosem fognak eleget tenni házastársi kötelezettségeiknek. Amúgy a feleségnek már van egy korban hozzáillő férje.

Fotó: thedailymail.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share