Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Top 5 Hot16 Challenge – A legjobbak, a profik

Top 5 Hot16 Challenge – A legjobbak, a profik

Korábban már írtunk a Hot16 Challenge legnézettebb videóiról, a kihívás női résztvevőiről, a hírességekről, akik szintén eleget tettek a kihívásoknak, valamint a YouTube sztárokról is kaphattatok infót, akiknek, ha túl sok tapasztalatuk nincs is a dologban, azért egész szépen megoldották a dolgot. De, hogy az igazi underground, rap előadok közül szerintünk kik lettek a legjobbak? Nos, csak olvassátok tovább, belekötni ér.

5. Zenki Mefisto az NKS formációból csakugyan odatette magát. A fura az lett volna, hogyha a már ’96 óta aktívan tevékenykedő csapatból egyikük sem vállalta volna el a szereplést, de a név kötelez és ezúttal sem csalódtunk bennük.

 

4. A BSW hip-hop trió tagja, Gaben sem kivétel. Előnyére váljon, hogy végre egy pörgösebb alapot is hallgathatunk a Hot16 alatt, mindezt úgy, hogy azért a mondanivalója is rendesen odavág.

 

3. Hyka tehetségét, az East Side Acousticból azt hiszem sok más rapperrel megirigyelhetné. Az örült mosolyával, a mindent elsöprő energikusságával és természetességével, nálam mindenképpen dobogós a miskolci srác.

 

2. Amolyan különös misztikusság, rejtély és titokzatosság öleli körül Flowtás személyét. Talán pontosan ez a tehetségének a kulcsa. Legyen bárhogyan is, egy biztos, az ő szövegeire mindig megéri odafigyelni, mert a sorok között fel-feltűnő elbújtatott jelentések, többet mondhatnak, mint ahogyan azt elsőre gondolná az ember.

1. Most ezért lehet, sokan megköveznének, de különösebben nem érdekel. Azok, akik kevésre tartják SP munkáját, azoknak hajrá, csinálják utána. Az először rapper, majd popsztárrá avanzsált énekes többet tett, mint helytállt a kihívás során, konkrétan megmutatta, hogy valóban lenne helye az undergroundosok között. Ehelyett otthagyva énekes pályafutását, valószínűleg Amerikában folytatja majd fotós karrierjét.

 

Egyetértés?;)

 

Fotó:
upload.wikimedia.org

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share