Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Top 5 őszi divatszín! – Te melyiket választanád?

Top 5 őszi divatszín! – Te melyiket választanád?

Az őszi öltözködés már sokkal több lehetőséget nyújt számunkra, mint a nyári, hiszen föl tudjuk dobni az öltözékünket sapkákkal, sálakkal, izgalmas kis mellénykékkel és szexi csizmákkal is. Nézzük, melyek azok a színek, amelyeket mindenképpen be kell szerezned a ruhatáradba!

1. Téglavörös

Tégla, tégla, tégla! Mindenféleképpen kell, hogy legyen őszre ilyen árnyalatú vörös felsőd, sálat vagy valami kiegészítőd. Ha az egész ruha ilyen színű, az nagyon sok lehet, szóval azt csak a legmerészebb csajoknak ajánljuk, és semmiképpen sema vörös hajúaknak!

2. Olivazöld

Ez az árnyalat nyugtatja a szemet, így egyéb izgalmas színekkel jól kombinálható, mint például a piros, bordó vagy citromsárga.

divat_trend_2015_tavasz_nyar_2

3. Bíbor

Feltűnő, de mégsem hivalkodó. Elegáns, de nem ünnepi. tökéletes választás, ha egy kicsit megbolondítanád a hétköznapi viseletedet!

burg5

4. Teve

A teve szín most nagy divat lett a lakberendezésben és az öltözködésben is: nem is csoda, hiszen különleges, de mégis hordható árnyalatról van szó!

kabat_homokora

5. Kávébarna

A kávé újra és újra nagy divat, szerencsére ismét egy sok mindennel párosítható színről van szó. Hordd sárgával, naranccsal, vagy bordóval, mindegyikben szuperül fog kinézni!

Top 5 őszi divatszín!
Te melyiket választanád?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share