TOP 6 párkapcsolati mítosz, amit le kell, hogy romboljunk

Rovat

Megosztás

A hollywoodi romantikus filmeknek hála egy csomó sztereotípia él bennünk, ami a párkapcsolatokat illeti.

Eljött az idő, hogy leromboljuk ezeket!

Elhoztuk nektek a 6 legdurvább párkapcsolati mítoszt, amik totál alaptalanok!

Az ellentétek mítosza

Az ellentétek vonzzák egymást, tartja a mondás. Valójában az igazság az, hogyha még az elején vonzó és izgalmas is egy olyasvalakivel összejönni, aki totális az ellentéte annak, akik mi vagyunk, hosszú távon a  teljsen eltérő érdeklődési kör, világnézet és temperamentum inkább a kapcsolat halálához vezetnek majd.

Az elvárások mítosza

Azonnal tisztázni kell, mit várunk a másiktól! Persze egy kapcsolat alapja az őszinteség, de akkor sem tanácsos az első randikon már tisztázni, hány gyereket szeretnénk, kinek a családjánál töltsük a karácsonyt vagy éppen milyen háziállatot fogadjunk örökbe.

Fotó: verywellmind.com

A szex mítosza

Kötelező számú heti együttlét? Mivel az, hogy egy héten hányszor szexeltek ezer és egy dolog függvénye, így semmi értelme sincsen meghatározni, hogy egy adott héten hányszor kell lefeküdnötök egymással. Ha neked túl kevés vagy túl sok a szex, akkor inkább beszélj őszintén a pároddal, mint hogy a legjobb barátnődékhez hasonlítgatod magatokat.

A veszekedés mítosza

Ha veszekedtek, akkor gond van? Éppen ellenkezőleg! Egy kis vita sosem árt. Persze nem mindegy, hogy milyen sűrűn, hogy miről és hogy hogyan veszekedtek, meg persze az, hogy végül hogyan rendezitek a nézeteltérést, miként oldjátok fel az ellentéteket. A párok vérmérsékletétől is függ, hogy mennyit és hogy min is vesznek össze.

Fotó: jogajournal.com

A vonzalom mítosza

Ha párkapcsolatban élsz, senki mást nem találsz vonzónak? Aha, nem cserélnénk sem Shawn Mendes-zel, sem Camilla Cabelloval, igaz? És az a csaj sem volt szexi, aki az imént elsétált mellettünk, meg a pizzafutár srác sem volt baromi dögös, ugye? Na a lényeg: hűséget esküdtünk, nem vakságot!

A nagy Ő mítosza

Egy ideig várjuk azt a mind külsőleg, mind belsőleg tökéletes társat, akivel a tökéletes párkapcsolatot élhetjük meg és egy tökéletes életet teremthetünk meg. Mondanunk sem kell, hogy ilyen ember és ilyen párkapcsolat nem létezik. Nem lehetne, hogy inkább csak megtaláld azt a tökéletlen valakit, aki neked a legjobb?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,307KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta