Tornázz az orgazmusért!

Rovat

Megosztás

Azt mondják, a szex akkor a legjobb, ha minden izmodat megmozgatja. Ahhoz, hogy mindenki a legjobb formáját hozhassa az ágyban, nem elég megtanulni pár mozdulatot, hiszen a kivitelezéshez nem árt egy kis erőnlét és hajlékonyság, ha nem akarod, hogy pár perc után abbamaradjon a lelkesedés. Aki szeretné felpezsdíteni a szexuális életét, annak most adunk pár edzéstippet, hogy garantált legyen az orgazmus.

A megfelelő gyakorlatok nem csak abban segítenek, hogy igazi lepedőakrobata legyen valaki, de a fizikai állapotunkon, kondíciónkon is sokat javítanak.

Akkor kezdjünk is neki!

A sportruházat mellett szükség lesz fitball és /vagy gumilabdára illetve kézi súlyzókra is. Utóbbi, 2 db fél literes vizes palackkal is helyettesíthető.

Gyakorlat a kézi súlyzóval

Álljunk vállszélességnél kicsit nagyobb terpeszbe, vegyünk mindkét kezünkbe egy-egy súlyzót, vagy palackot és tartsuk magunk mellé engedve a kezünket! Ebből a pózból ereszkedjünk le addig, amíg a csípőnk párhuzamos nem lesz a talajjal, majd rugaszkodjunk el, és ugorjunk fel olyan magasra, amilyenre csak tudunk! Érkezzünk guggoló pózba, majd ismételjük meg legalább 10x a gyakorlatot!

Fekvőtámasz

Tény, hogy szinte senkinek nem ez a kedvenc gyakorlata, de ennek ellenére mégis az egyik leghasznosabb, így érdemes rendszeresen végezni. Természetesen fontos, hogy egyenes háttal végezzük a gyakorlatot és mindenképpen egyenletes ütemben! 15-25 db lassú fekvőtámasz 1-2 hét után már érezteti hatását a karizmainkon, és a mellek feszességét is növeli.

Cute brunette working out at a gym

Erősítsd a hasizmod!

A helyesen végzett hasprés gyakorlatok segítenek edzésben tartani a hasizmod, így az ágyban sem fáradsz majd el olyan hamar. Végezz 60-80 hasprést, hetente legalább három alkalommal és a hasadon már biztosan nem fog múlni az élvezet!

stk62749cor

Combizmok

ha otthon szeretnél edzeni, sokat segítenek a guggoló gyakorlatok, illetve a lábemelés fekve, vagy négykézláb térdelve.

Nyújtás

A hajlékonyság nagy előnyödre válhat szex közben is, de azért tenni is kell. A jóga rengeteget segít abban, hogy hajlékonyabbá válj, persze rögtön senki nem lesz gumibaba, de a módszeres nyújtó gyakorlatok hamar meglátszanak majd az ágyban is.

Fitball labda

Hanyatt fekve fogjuk a labdát a bokáink közé, és emelgessük a lábunkat! Ez a gyakorlat egyszerre több izmunkat is megdolgoztatja majd, így nem kell túl sokszor ismételni. Az egyik lábunkat tegyük nyújtva a labdára, a másikat pedig toljuk a plafon felé! Ezzel a combizmokat lehet edzeni a legjobban. A labdán fekve végezhetünk hasprést, vagy fekvőtámaszt is, és a nyújtásban is segítségünkre lehet.

torna3

Ha rendszeresen tornázunk, hamar meglátszik az eredmény minden téren. Jobb lesz a közérzetünk, és persze a szex minőségén is rengeteg javít a mozgás, így az orgazmusért sem kell majd annyit harcolni. Sok sikert mindenkinek!

 

Találkozunk a SZERELEMPARTYN: (2015. február 14. Gödör Klub 18:00) 😉

Fotók: nymag.com, her.ie, theartofcharm.com, eomansfitness.co.uk, huffingtonpost.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta