Tóth Andi után Horváth Tomi is bús szerelmi dallal rukkolt elő

Rovat

Megosztás

Szerelmi csalódás, a hiányérzet, amikor úgy érzed, már nem lehet melletted a másik feled, Tóth Andi után Horváth Tomi készült beleborzongós dallal, a videoklip egy különleges helyszínen forgott.

„Úgy kínoz, sosem értem, még az illatodat érzem.”

Tóth Andi fájdalmairól regél, Horváth Tomi pedig sétálgat a kertben, miközben arra gondol, mégis miért nem lehet vele szerelme, az életben miért vannak mindig buktatók? Na de mi a határ, amikor már egy párkapcsolat menthetetlen? A videoklip koncepciója igen egyszerű, mégis nagyszerű, ugyanis a forgatási helyszín nem volt más, mint a Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskola, mely kertje igazán lenyűgöző a megannyi virággal, a különleges növényekkel.

Az Ahogy rám nézel című dal már a 11. jelenleg a YouTube felkapottjai között, nem is csoda, hogy pár nappal ezelőtt még egy remix változat is kikerült, jó bulizást skacok!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta