Tóth Gabi erdőben szeretkezne?

Rovat

Megosztás

Tóth Gabi debütált vadonatúj videoklipjével, amiben a csodás magyar tájak mellett feltűnnek igazi, hagyományos magyar elemek, mint a kalocsai minta, a csodás csipkék, és a Duna “tengerpartja”. Na de mi az üzenet?

Gabi gyermeke születése óta ritkán adott ki önálló dalt, ám most megtört a jég, Az én szívem már a YouTube-on, melyet még csak egyetlen napja töltöttek fel a social media oldalra, de már több, mint 200.000 megtekintésnek örvend! A dal üzenete egyértelmű: Elfogadás, szeretet. Mindezt tükrözik a klipbéli régies, kalocsai mintájú ruhák, a budapesti gyönyörködtető tájak, és a hajfonat, amely tipikusan a régi magyarok viselete volt.

A komment szekcióban vegyesek az érzelmek a dallal kapcsolatban. A legtöbben imádják Gabi kimagaslóan ékes hangját, ám néhányan erőltetettnek, már-már hamisnak vélik azt a történetet, melyet át akart adni a hazai előadó. Ti mit gondoltok ezzel kapcsolatban? Tény, hogy mostanában teljesen megváltozott énekesünk stílusa, teljesen mást képvisel már manapság, mint évekkel ezelőtt. Ez jó, avagy sem? Ezt mindenki döntse el maga, vagy még egyszerűbb, mutassátok meg a szavazásnál!

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma együttműködésével készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta