Tóth Gabinak nincs érettségije, de most eldöntötte, tanulni fog!

Rovat

Megosztás

Bántották az értékrendje, a beszédstílusa és a tájszólása miatt Tóth Gabit 16 évesen, éppen ezért sokáig meg akart felelni másoknak, ma már nem tenné! A 2005-ös Megasztár résztvevője, a 2012-es A Dal döntőse, a 2013-tól 2016-ig tartó X-Faktor egyik mentora úgy döntött, visszaül az iskolapadba, szeretne leérettségizni, majd népzenét és néprajzot is tanulna!

Az énekesnő közel egy éve úgy vélte, nem mutatja meg kislányát a nyilvánosságnak, ám idén Anyák napja alkalmából mégis kivételt tett, és címlapon pózol gyermekével, Hannarózával!

„Eleinte gúnyolták az értékrendem, a tájszólásom, a vidékiességem, az iskolázatlanságom.

A családalapítás mellett, Gabi nyilatkozott iskolás terveiről is a sajtónak. Karrierje kezdetén rengeteg bántást és negatív kritikát kapott vidékiessége, beszédstílusa és tájszólása miatt, ami arra késztette őt, hogy megfeleljen a világnak! Ám ma már úgy véli, nem számít, ki mit gondol róla, nem másokért szeretne tanulni, hanem saját maga miatt! Úgy véli, minden, ami kimaradt az életéből, most pótolhatja a gyermeknevelés mellett is!

Kétség sem fér hozzá, hogy a zeneiparban profira fejlesztette tudását, hiszen az ország egyik kiemelkedő énekesnőjéről beszélünk, ám édesanyaként biztosan nehezebb lesz visszarázódni a tanulásba a családi és a karrier mellett, de reméljük, Gabi a tanulás terén is tarolni fog!

Te érettségiznél felnőttként is?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta