Trambulinparkban ünnepelte nagykorúságát a Középsuli sztárja

Rovat

Megosztás

Középsuli sorozatunk Barbija betöltötte a tizennyolcadik életévét. A nagykorúvá válás napját pedig egy titkos bulival ünnepeltették meg vele, ugyanis barátja meglepetésbulival készült számára a nagy nap alkalmából.

Nemcsak neki, de a néhány nappal korábban szintén nagykorúságát jelző tizennyolcadik életévét betöltő barátnőjének, Mártinak is meglepetés volt ez az esemény. Először külön-külön kezdte el szervezni kettejük születésnapját mindkettejük kedvese, majd végül amellett döntöttek, hogy egy közös meglepetésparty-t szerveznek a két lánynak egy helyen, egy időben. Ebben Ricsi, a lányok közös barátja is segített, a fantasztikusan elkészített torta elkészítése is az ő feladata volt.

A barátokat, köztük Középsuli sorozatunk további szereplőit is, Bendét, Olivért, Dominikot és Bercit is összegyűjtve alakult meg a csapat, akik szintén részt vettek a “merényletben” Barbink ellen. A nagykorúvá vált lány mit sem sejtve lépkedett a Westend tetőkertjének lépcsőin felfelé, majd megtörtént a meglepetés, a találkozás a bandával. A programterv első állomása a találkozóhely melletti  Jump City trambulinpark volt, ahol egy teljes órát ugrált a csapat.

DSCF0191

https://www.youtube.com/watch?v=l7LW-rPpobA

 

Természetesen nemcsak egyszerű ugrálás volt, hanem néhány kidobósmeccs is lezajlott az egy óra során.

DSCF0056

Megkérdeztük az élményeiről az est főszereplőjét, Barbit is.

Az egész egy átlagos kis vasárnapi kiruccanásnak indult. Elmentünk enni, majd az Erzsébet-hídnál lévő Erzsébet szoborhoz, aztán felnéztünk egy lentebbi szinthez a Gellért-hegyen. Dani, a párom mondta, hogy nézzünk el a Westendhez, örültem az ötletnek, mert mosdóba kellett mennem. Ott Dani felajánlotta, hogy nézzük meg, mi megy  moziban, ha olyan van, üljünk be.

Nekem még akkor sem volt semmi gyanús, mikor egyszer csak a legjobb barátnőm és a párja ‘véletlenül’ ott álltak mellettünk. Még akkor sem, mikor a barátnőm már mondta, hogy neki ez gyanús. Még akkor sem, mikor mondta barátnőm párja, hogy félrenézte a film időpontját, amire jöttek. Mivel várunk kellett, kimentünk a teraszra. Még pont én mondtam, hogy nézzük meg azt az új helyet, ha már itt vagyunk. Elindultunk, és egyszer csak Dani mondja, hogy adjak neki egy csókot, én meg pont kiszúrtam egy kamerát, de azt hittem, hogy egy turista fényképezni akar, mi meg jól akarunk mutatni, ha belekerülünk, mire egyszer csak elordítja magát egy csapat : MEGLEPETÉS!

DSCF0039
Középsuli Barbi és kedvese, Dani

Természetesen a jelenlévő sorozatszereplők közül mindenki nyilatkozott a buliról.

Dominik:

Valami fantasztikusan éreztem magam a trambulinparkban. Végre megtanultam szaltózni, átélhettem, milyen a zsákolás élménye, és azt is, hogy milyen király a trambulinkidobós. Szívem szerint megint elmennék egyet ugrálni a barátaimmal.

DSCF0003

 Olivér:

Az egész történet úgy zajlott, hogy megjelentem a Nyugati pályaudvaron, ahol összefutottam Bercivel és Andrissal.  Ajándékot akkor akartunk venni, de elfelejtettük hogy vasárnap van, és nincs nyitva semmi, úgyhogy az utolsó pillanatban még rohangáltunk ajándékot keresni. Aztán, amikor visszaértünk, még sokat vártunk Barbiékra. Majd odaadtuk az ajándékokat, és belevetettük magunkat a Jump City Westend ugrálóvárának gyermeteg örömeibe. Mind rájöttünk, hogy fizikailag nem vagyunk a toppon, és elég hamar kifáradunk, ezért elég sokat lihegtünk. Kidobósoztunk, meg ugráltunk, és nagyon jól éreztük magunkat.

DSCF0036

Bende:

Ez a meglepi szülinap egyszerűen fantasztikus volt. Nagyon nehéz volt megszervezni, hogy két lánynak egyszerre legyen a bulija, de sikerült, és látva a meglepődött arcukat, mindenki elmosolyogott, és együtt üvöltöttük, hogy meglepetés!

A program első fele az egyórás ugrabugra volt a a Jump Cityben, és nagyon élveztük. Kidobósoztunk, kosaraztunk, szaltóztunk össze-vissza, amíg le nem telt az idő. Utána átcsoszogtunk a Lazába két torta kíséretében, melyeket 10 perc küszködés után meg is tudtunk gyújtani, hogy végre elfújhassák a lányok a nekik járó 18-as gyertyát. A torta nagyon finom volt. Az egyik szervező (Ricsi) sütötte a lányoknak, amitől csak még értékesebb lett. Miután a torták elfogytak, nekiálltunk bulizni. Nagyon jó volt a hangulat, és biztos vagyok benne hogy se Barbi se Márti nem felejti el ezt az estét sohasem.

DSCF0007

Berci

Fantasztikus élmény volt, a barátokkal ez volt a legjobb benne! Az ugrálás is nagyon nagy élmény volt! Kifulladásig kisgyerekek voltunk ismét! Nagyon jól meg volt szervezve a két lánynak, és biztos vagyok benne, hogy maradandó emlék volt ez számukra!

DSCF0155

Az óra végén pedig sztárjaink kipróbálták a Westend Jump City trambulinpark szivacskészletét is:

DSCF0208

Fotók: Konkoly-Thege György

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta