Ezt nézed:  / PR-nézőkép / Suli / Tudás, diploma, karrier – Zsigmondos leszek!

Tudás, diploma, karrier – Zsigmondos leszek!

Te tudod már, melyik egyetemre jelentkezel? Egyetemi felvételi és pályaorientációs tanácsadás a Zsigmond Király Egyetemen!

 

A budapesti Zsigmond Király Egyetem nyílt napjára, felvételi konzultációra várnak minden továbbtanulni vágyót az Egyetem campusán február 10-én szombaton 10 órától.

Annak érdekében, hogy az iskola iránt érdeklődők hiteles képet kaphassanak az itteni hallgatói életről, találkozhatnak leendő oktatóikkal és karrier-tanácsadóikkal, leendő mentoraikkal, trénereikkel és természetesen leendő hallgató társaikkal és a felsőbb évesekkel.

Mindent megtudhatsz a képzésekről

Az iskola széles képzési portfóliójának köszönhetően a nappali és levelező tagozaton is végezhető alap és mester szakok mellett felsőoktatási szakképzésre és angol vagy német nyelvi oktatásra is van lehetőség, sőt teljesen angol nyelvű képzésre is.  A külföldre vágyókat Erasmus lehetőségekkel várják, azok pedig, akik rögtön gyakorolnák is a szakmát, a duális képzésről tudhatnak meg mindent.

 

Új szakok a láthatáron

Az egyetem két új szakot is indít a 2018/19-es oktatási évben, úgy, mint a közösségszervezés alapszak és a sportlétesítmény menedzser posztgraduális képzés. A 6 féléves Közösségszervezés alapszak, amely a „Humánfejlesztés” és a „Kulturális közösségszervezés” specializációk révén azonnal alkalmazható tudást és széles körben keresett szakmai ismereteket biztosítanak a majdani végzetteknek.

Az innovatív képzésfejlesztés jegyében számos új szak és specializáció lesz elérhető a jelentkezőknek, úgy mint a  pilótaképzés, a kisvállalkozások menedzsmentje, a bloggerképzés vagy a sportlétesítmény-menedzser.

Nyílt napok és konzultációs lehetőségek

Ha téged is érdekelnek a ZSKE képzései, légy ott a nyílt napon, ahol konzultáció és tanácsadás vár  (február 10., szombat, 10 óra) vagy látogass el egy személyes tanácsadásra  (február 12-15., hétfő-csütörtök, 16-18 óra). További információt az egyetem weboldalánZsigmond nevű applikációjánhivatalos facebook oldalán és személyesen a ZSKE Hallgatói Információs Központban találsz.

Az Egyetem célorientáltan segít, hogy az érdeklődők a személyes elképzeléseiknek és a tanulmányi előmenetelüknek egyaránt megfelelő egyetemi képzést válasszanak, ezzel támogatva a sikeres felvételit és a szeptemberi iskolakezdést.

 

Ne feledd! Jelentkezési határidő a szeptemberi képzésekre egységesen 2018. február 15., csütörtök éjfél. 😉

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share