Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Túlélő kellékek a fesztiválokra

Túlélő kellékek a fesztiválokra

Már sok fesztivál lement, de hátra van még a Sziget és a Strand fesztivál is. Adunk pár tippet, hogy mit ne hagyj otthon, ha fesztiválra mész és kedves az életed.  

Zárt cipő

Akármilyen jól is hangzik, hogy a kedvenc magassarkúd vedd fel a fesztiválra, nem jó ötlet. Sőt, a szandál sem. Oké, hogy meleg van, de teli megy porral, ráadásul ha ráugranak a lábadra sem fogsz annak örülni, hogy nyitott a cipőd. Vegyél fel inkább egy tornacipőt, abban kényelmesen táncolhatod végig a kedvenc koncertjeidet.

Esőkabát

Nem tudhatod, hogy mikor fog leszakadni az ég. De komolyan nem. És oké, egy hatalmas vihar ellen az esőkabát se ér valami sokat, de legalább nem kapsz tüdőgyulladást. Válassz valami olyat, ami elfér a táskádban is!

Kézfertőtlenítő

Mivel garantáltan alig lesz lehetőséged kezet mosni, de enni azért valószínűleg fogsz , ezért ezt se hagyd otthon. Gondolj bele, nincs víz a Toi-Toi WC-ben és utána úgy mész tovább bulizni… Fúj.

Powerbank

Ha egész nap lövöd a képeket Instára vagy Facebookra hamar lemerül a telód. Kellemetlen lenne, ha anyukádék nem érnének el. Kíméld meg magad egy kiadós veszekedéstől és „azt hittük, hogy meghaltál” hisztitől és vigyél magaddal egy powerbankot is.

Pénz

Oké, ez elég evidens. A legtöbb helyen már nem tudsz készpénzzel, csak speciális kártyával vagy paypass kártyával fizetni. Vigyél csak annyi pénzt, amit el is akarsz költeni, azt töltsd rá a kártyára, de tegyél el pár ezer forintot rejtett helyre, például a cipődbe vagy a melltartódba, hogy ha akármi baj van, haza tudj jutni.

 

Ti mit tartotok elengedhetetlennek kelléknek, ha fesztiválozni mentek?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share