Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Új évi fogadalmak, melyeket már mindannyian megfogadtuk

Új évi fogadalmak, melyeket már mindannyian megfogadtuk

Új év, új kezdet. Mindenki megfogad egy pár dolgot egy új kiegyensúlyozott és egy jobb év miatt. Össze is gyűjtöttük a leggyakoribb fogadalmakat.

Egészséges életmód

2016-06-23-1466709798-3861111-FITNESSWOMAN

Talán mindenkinél ez a leggyakoribb fogadalom, hogy átáll az egészséges étkezésre és a rendszeres testmozgásra, hiszen mindenki szeretne pár kilótól megszabadulni, viszont kevés embernek sikerül ezt céltudatosan és kitartóan betartani.

Rátalálni a szerelemre

tumblr_ltbqruvGbs1qdqlhzo3_500

Mindenki vágyik rá, hogy végre megtalálja a nagy szerelmét és csalódások, szomorúságok nélkül vigye végig az évet. Ez legtöbbször sajnos nem rajtunk múlik, hogy sikerül e vagy sem, amit biztosan megtehetsz, hogy légy nyitott és kedves mindenki felé.

Jobb embernek lenni

Be-a-Better-Person-Step-21-Version-3

Ez az a fogadalom, amit mindenkinek be kellene tartania! Ezt nem magad miatt kell teljesíteni, vagy a karmád miatt, hanem, hogy egy jobb világban éljünk. Legyél tisztelettel más emberek felé, ugyanúgy fiatalokhoz, idősekhez egyaránt, akár a közlekedés közben, bevásárlóközpontban, mindenhol segítsük egymást és legünk ezáltal jobb emberek.

Jó jegyek az iskolában

srudent

A diákok körében a legfontosabb, hogy jó jegyeket kapjanak az iskolában. Egy újrakezdéshez nem is lenne jobb alkalom, mint a félév lezárása után az év végi jó jegyért hajtani!

Új évi fogadalmak, melyeket már mindannyian megfogadtuk
Te mit fogadsz meg leggyakrabban?

Írta: Tarkovács Anita

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share