Új szereplőkkel, új osztállyal robog tovább a Középsuli!

Rovat

Megosztás

Ahogyan azt már a Középsuli közösségi oldalain említettük nektek, vasárnap este hét órakor új szereplőkkel és új osztállyal köszöntünk benneteket az ötvenegyedik epizódban. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt most eláruljuk nektek ebben a cikkünkben.

Csapjunk is a lecsóba! Nos, márciusban volt egy hatalmas Középsuli-casting, talán még emlékezhettek is rá. Ezen a szereplőválogatáson rengeteg új szereplőt kerestünk, hiszen az volt a kitűzött szándékunk és célunk, hogy egy teljesen új osztályt nyissunk a Középsuli életében.

Hogy ez azt jelenti-e, hogy a régi szereplőkkel többet nem is fogtok találkozni? Természetesen nem, nem ezt jelenti. Ez annyit takar, hogy mostantól kezdve két osztály életét meséljük el nektek. Lesz olyan, hogy vegyesen fog szerepelni a két osztály, lesz olyan, hogy csak a régebbi osztály, amit mostantól nevezzünk Középsuli A-nak, és az új osztály, amit pedig nevezzünk Középsuli-B-nek mostantól, lesz teljes mértékben az epizód középpontjában.

Bocsó például egy, már a Középsuli A-ban is meglévő karaktert játszik majd, ő lesz a sármőr, vagyis olyan karakter lesz, mint Matyi volt a Középsuli A-ban

 

Az ötvenegyedik részben például vegyes-felvágott  lesz, jön néhány szereplő a Középsuli-A-ból, mint például velünk lesz Zsófi, Zsani, Barbi, Bende, Rozi, Olivér, Réka, és még néhányan, de lesznek, akik nem is lesznek benne. Például Kata tanárnő sem bukkan fel, Melcsi néni viszont a Középsuli-B-t is oktatja majd., valamint lesznek új tanárok is, például kapunk egy etikatanárt, illetve egy matek-földrajz tanárunk is lesz a jövőben.

az etikatanárt alakító színész

 

Mindezzel dupla annyi izgalmat, dupla annyi élvezetet és dupla annyi szórakozást szeretnénk nektek biztosítani. A szereplőket úgy válogattuk ki a számotokra, hogy szerethető karakterek legyen, akikkel a jövőben élőben is találkozhattok majd.

új karakterek is érkeznek, ő itt például Niki, aki a flegma karaktert kapja majd, de lesz például mosolyladynk, meg démonunk is.

 

Jó ismerkedést kívánunk az új szereplőkkel vasárnap este hét órakor, s ne feledjétek azt sem, hogy holnap fordulóponthoz érkezik a Barbi-Bende-Rozi “kapcsolat”.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta