Új trend: tedd a tollaidat zokniba!

Rovat

Megosztás

Tanszerek, amik megalapozzák presztízsedet

Felesleges szépíteni – pár nap múlva kezdődik az iskola. Ebből a rövid időből pedig a nyár kiélvezése mellett nem árt egy keveset az új tollak, füzetek, tolltartók megvásárlására fordítani. Választék van bőven – csak rajtad múlik, melyiket veszed meg.

TESCO

A nagy bevásárlóközpont mindig résen van: idén ősszel a Jégvarázs Annáját és Elzáját rakták egyik tolltartójukra. Mindössze 949 Ft-ba kerül. Kislányosan hangzik? Valld be, hogy a lelked mélyén te is egy nagy gyerek vagy! Ha esetleg mégsem ez a gond, hanem történetesen, hogy fiú vagy, akkor sem kell visszafordulnod a bejártanál: az üzlet forgalmaz Star Wars-ös és A bosszúállók plakátos füzeteket is (149 Ft).  Ha pedig mégis kinőttél a mese-korból, választhatsz állatos borítójút a Pigna-tól, de a most népszerű Angry Bird-össel is villoghatsz (mindkettő A/4es, 299 Ft).

A tollakat csomagban árulják, négy darabot 429 Ft-ért.

füz t

 

AUCHAN

Tolltartót a konkurens üzletláncnál érdeme beszerezni. Középiskolában már nem létfontosságú a sok színes ceruza a szivárvány összes árnyalatában, ezért elegendő egy kisebb, ovális alakú tartó az íróeszközöknek. Ha márkafüggő vagy, 299 Ftért juthatsz a Budmil tolltartójához. Az Auchan saját gyártású tolltartója is hasonló árban van, viszont többféle színben kapható. A füzetek viszont valamennyivel drágábbak itt: 349 Ft. Címlapjáról ló vagy egy vagány Lamborghini pillant vissza leendő tulajdonosára.

Tollak közül – ha a pénztárcádat kímélnéd – inkább utántölthető golyóstollat válassz. Így elegendő egyszer megvenned, és utána már csak a jóval olcsóbb tollbetétre kell költened. 299 Ft egy darab, s ha ez nem lenne elég, még négy színnel is fog.

jó kép sulicuccokhoz

ABSOLOOT

Egy feltörekvő hazai márka, fiataloktól fiataloknak. Az Absoloot mellett szól az is, hogy környezetbarát. Füzeteik újrahasznosított anyagból készülnek, lebomló szójából készült vagy eredeti magasnyomó festékkel. Azt vallják, hogy  „…nem vásárlunk sem gyermekeket dolgoztatóktól, sem bratyizóktól, sem minőségre nem figyelőktől.” Elég meggyőző.

A/6-os noteszeik 900 Ft-ba, 192 oldalas, geometriai mintákkal díszített füzeteik pedig körülbelül 4300 Ft-ba kerülnek.

Bár az Absoloot tanszerek közül egyelőre csak füzeteket gyárt, azok aztán nem mindennapiak! Legutóbb a zoknikat készítő Nebouxxival álltak össze, a végeredmény pedig nagyon ötletes: egyazon mintájú zoknik és füzetek, amiket együtt és külön-külön is megvásárolhatsz. És, ha már tolltartót nem árulnak, miért is ne rakhatnád be a szövegkiemelőt és a radírt ebbe a pihepuha lábravalóba?

IMG_5646_bc

11401265_974161832616378_6982133053607341889_n

fotók: Facebook/Absoloot, absoloot.hu,tesco.hu, akciosujsag.hu

Kő, papír, olló
Te már beszerezted a tanszereket évkezdésre?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta