Atom zenei videós podcast indult

Rovat

Megosztás

A PopUp! a Peron Tehetségközpont új videós podcast műsora, ahol zenei szakemberekkel beszélgetnek őszintén a magyar zeneipar jelenlegi helyzetéről, lehetséges jövőjéről. A műsorban kíméletlenül feszegetnek olyan témákat is, amelyek megosztóak és vélhetően nincs is rá egyoldalú válasz. A PopUp! nem meggyőzni szeretne, sokkal inkább elgondolkodtatni és új nézőpontokat adni.

A műsor vezetője Varga Lilla, rádiós szakember és zenész, akinek markáns véleménye van egy-egy témáról, így a hallgatók egy valódi beszélgetést hallhatnak, ahol a nézőpontok bizony nem mindig egyeznek.  A PopUp! kéthetente, péntek esténként jelentkezik új adással a YouTube-on, amiben a meghívott vendégeinkkel, a magyar zeneipar ismert szereplőivel egy könnyen fogyasztható fél órát beszélgetünk.

Az első adás témája: Értékesebb alkotni, mint szórakoztatni? 

Vajon az a zenész értékesebb, aki új dalokat hoz létre, vagy aki szórakoztató zenészként eljátssza a meglévő dalokat? Van értelme egyáltalán összehasonlítani ezt? A műsor első adásában Varga Lilla Pap Tiborral, a Peron Tehetségközpont intézményvezetőjével beszélget.

A műsor első adását itt nézhetitek meg.

Főkép és forrás: hangfoglalo.hu

Kép: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta