Újra kamera előtt a Stranger Things sztárja!

Rovat

Megosztás

Hatalmas várakozás előzte meg az új Godzilla film előzetesét, amely King of the Monsters alcímmel kerül a mozikba 2019 májusában. A trailer fantasztikusan látványos, és a Stranger Things című sorozat rajongói nagy örömmel láthatták, hogy Milly Bobby Brown arca milyen sokszor tűnik fel a mindössze 2 és fél perces videóban. 

Az előzetes megjelenéséig csak annyit tudhattunk erről a filmuniverzumról, hogy Godzilla mellett három klasszikus szörny létezik, Mothra, Rodan és King Ghidorah. Hogy mi köti össze őket? Nos, a bolygót egyre csak pusztító és elhasználó emberiség maga a betegség, és az erre mutatott lázas reakció pedig a szörnyekben ölt testet, akiknek mi az útjában állunk.

Russel a szörnyek pártján áll, amit Kyle Chandler által alakított férje és a Milly Bobby Brown által eljátszott lánya, Madison nem néz jó szemmel. Madison az előzetesben már szörnyetegnek nevezi anyját.

Russel szerint az emberiségeknek szövetségesei lehetnek a szörnyek, de ehhez szabadjára kell engedniük őket. Godzilla az előző részekből is láthatóan az emberiség oldalán áll, míg Rodan, a szárnyas szörny hatalmas pusztítást végez a bolygón.

Hogy a King of the Monsters Godzillára vagy King Ghidorahra utal, és hogy ki győzedelmeskedik a sztori végén, az májusban kiderül. Ha téged is felcsigázott a sztori, vagy csak szeretnéd látni Millyt egy másik filmben, vidd el egy haverodat a moziba!

https://www.youtube.com/watch?v=wVDtmouV9kM

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,204RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta