Ünnepeld az államalapítást Bye Alexszel!

Rovat

Megosztás

Legutóbb egy szexi hölgyemény társaságában énekelt a csillagok között Bye Alex, aki ördögi arcát mutatva vallott szerelmet, most pedig ideje megmutatni a bulis oldalt is, ugyanis ha augusztus 20, akkor irány a Budapest Park!

Az egykori Eurovíziós hazai fellépő, az X-faktor egyik mentora most élőben fog a rajongókkal ünnepelni a Budapest Parkban augusztus 20-án, garantálható, hogy itt a száj üvölt, a homlok gyöngyözik, s egy szempár sem fog maradni szárazon! A kapunyitás este 18 óra, érdemes már előbb megérkeznetek, nehogy megelőzzenek titeket a nagy késés közepette!

Legutóbb a Campus Fesztiválon láthattátok élőben kedvenceteket, aki a debreceni nagyerdőben kápráztatta el a rajongókat, akik üvöltve, torokszakadtából énekelték APU közkedvelt slágereit, mint az Emlékszem, a Pupilláid, sőt a legújabb szerzemény is elhangzott, neked is Hullik majd a könnyed, ahogy meglátod a frontembert a színpadon, egy szó, mint száz, bulizz, flashelj, élvezd!

FIGYELEM! Az eseményre való belépést 18. életévüket betöltött vendégek számára akkor tudják biztosítani, ha védettségüket igazolják a belépésnél! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják. 18 éven aluli vendégek védettségi igazolvány nélkül látogathatják csak a rendezvényeket, védettségét igazolni tudó meghatalmazott nagykorú kíséretében.

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta