Vajon a sztárok szeme előtt mindig csak a pénz lebeg?

Rovat

Megosztás

Lassan már két hónapos lesz a Középsuli.hu. Ez idő alatt rengeteg népszerű fiatallal készítettünk interjút nemcsak Budapesten, de vidéken is, illetve egyéb kooperációs projektet is létrehoztunk.

Számomra volt a legkülönlegesebb ezen interjúk elkészítése, hiszen ezelőtt nem sok ismert emberrel találkoztam még ilyen formában. Most azt fogom bemutatni, hogy hogyan zajlik egy személyes interjú elkészülte egészen a kapcsolatfelvételtől az interjú elkészítéséig, valamint egy-két személyes benyomást, kulisszatitkot árulok el.

A kapcsolatfelvétel e-mailen vagy telefonon keresztül történik vagy magával az ismert emberrel vagy a menedzserével. Aztán időpont- és helyszínegyeztetés után jöhet a találkozó, amely egy nagy beszélgetésből áll.  Itt azért nem körmölök veszettül, hanem egyszerűen hangfelvétel készül az interjúról. A felvett hanganyag alapján pedig egy kerek egész cikket olvashattok erről a beszélgetésről az oldalunkon.

Vannak olyanok, akikkel nagyon könnyű a kapcsolatfelvétel, és örömmel adnak interjút, és vannak olyanok, akik valószínűleg csak azért nem  mondanak nemet, mert nem akarják, hogy aztán arról csámcsogjunk az oldalunkon. Vannak olyanok is, akik nagyon szívesen mondják ki a boldogító igent, ha anyagilag is van kedvünk elkészíteni az interjút. Az ilyenek általában úgy arcul csapnak, mint huzat a budiajtót.

Sokan kifejezetten elzárkóznak előlünk, persze nem erőszak a disznótor, de nem is levágni akartuk őket, hanem csak beszélgetni velük.

Persze komoly pozitívumokat is kaptunk az elmúlt időszakban több ismertségtől is. Szabyesttel  nemcsak interjú készült, de sikerült még átvernünk is.

Emellett két másik internetes sztárral vidéken is, Kecskeméten a CsChannel Csomor Balázsával, Baján pedig a másik nagy Ask.fm-es-YouTube-ossal, Nasz Danival találkoztam egy interjú erejéig.

qmeme_1422150918820_455
Fotó: Facebook

 

De Budapesten is számos interjút készítettem el. Nóri és én több mint másfél órát beszélgettünk Venczli Alexszel.

Fotó: Instagram
Fotó: Instagram

 

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

 

Hamarosan pedig az erdélyi magyar vloggerrel, a 2Face Dezső Bencéjével olvashattok egy interjút!

Azok közül pedig, akik pozitívan jeleztek, nyitottak felénk, valamennyien, reméljük, minél többen együtt fognak velünk bulizni február 14-én a Szerelempartynkon! Persze ennek semmi köze nincs a pénznek! A fent látott képek csak szórakoztatás miatt készültek. A pénz meg csak pénz!

 

Borítókép: Wikipedia

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta