Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Sport / Vajon idén meglesz az első hely a KS csapatának az Arany Glóbuszon?

Vajon idén meglesz az első hely a KS csapatának az Arany Glóbuszon?

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg az Arany Glóbusz Kupát, ahol a hagyományoknak megfelelően az újságírók és a média legjobbjai kemény meccseken hajtanak a kupákért és az érmekért teremfociban és kosárlabdában. Bea, Dominik és az ikrek tavaly a dobogó második helyéig jutottak. Idén az első hely a cél!

Dominikot arról kérdeztük, hogyan készülnek a versenyre és mi lesz idén a taktikájuk, hogy megnyerjék a versenyt mindkét sportágban.

 

A srácokkal ma fogunk gyakorolni, egy nappal a meccs előtt. Tavaly nem nagyon volt taktikánk, random játszottunk, a meccsek közben próbáltunk kitalálni valami koncepciót a technikánkra.  Így sem voltunk rosszak, hiszen mindkét sportágban másodikak lettünk, de idén szeretnénk a dobogó tetején állni. Több csapat lesz, akik voltak tavaly is, az ő játékukról már van némi információnk, így a velük való közös meccsekre könnyebben tudunk készülni. A kosárhoz szerintem összetettebb tervet kell összeraknunk, hiszen ott több tényezőre kell figyelnünk, például arra, melyik csapatban vannak fürgébb, melyik csapatban magasabb ellenfelek. Mindenestere bizakodóan állok neki az idei kupának is.

-mondta Dominik.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share