Valósággá váltak a gyermekrajzok

Rovat

Megosztás

Gyerekeket kértek meg arra a londoni NeoMam Studios munkatársai, hogy rajzolják meg álmaik hálószobáját, amit CGI-al létre is hoztak, majd megmutatták az eredményt a gyerekeknek és kíváncsian várták a reakcióikat. A mi állunk biztosan leesett volna. Még így is leesett, hogy nem mi rajzoltuk az eredeti képeket. 

Ez a hét éves Elias rajza, aki Görögországban él.

Tölgyfa, halastó és bokrok is vannak a képén. Elias egyébként nagyon szereti a diót és a mókusokat. Művész szeretne lenni, ha felnő, de szívesen játszik számítógépes játékokkal is. Lássuk, mi lett a rajzából!

A kilenc éves Viola Ukrajnában él.

Imádja a cián és a lila színeket. Úgy gondolja, a lila a varázslat színe, hiszen a varázslók általában lilaként vannak ábrázolva a mesékben. Boldogsággal tölti el, amikor rajzolhat és sakkozni is imád. Rajzán keresztül elképzelte, hogy a nap, a felhők és a szivárvány életre kelnek.

És életre is keltek.

Az öt éves pakisztáni Inaya imádja a természetet és a szabadtéri tevékenységeket. Nagyon szereti az ovális formát és a rejtvényeket is.

Inaya kedvenc időtöltése a festés, mert imádja a színeket.

A hat éves Martin Spanyolországból egy ötemeletes ágyat rajzolt, ami egy felhőkarcolóra hasonlít. Ha ilyen ágya lehetne, egy csomó barátját meghívhatná magához. Az ágyról csúszdával lehetne lejönni, aminek az alján egy puha szőnyeg várná a fiatalokat.

Martin kedvenc színe a piros, mert ez a tűzoltók színe is.

Amikor Martin meglátta, mit kreáltak a szakemberek a rajzából, teljesen odavolt.

A hat éves Gala Argentinából a természetet ötvözte egy hercegnői lakosztállyal. A papagáj, aki a szobában lakik ki tud menni az ablakon, de vissza is tud jönni ott. nagy tükrök vannak, sok smink és hinták is.

Gala kedvenc színe a fukszia. Ha megnő fodrász szeretne lenni, hogy szépéé tegyen másokat. Amikor meglátta szobáját, azt mondta, reméli, egy nap lesz elég pénze ahhoz, hogy a valóságban is megvalósítsa azt.

A tíz éves Brianna a Fülöp-szigetekről a finom kiegészítőket és a modern bútorokat kedveli igazán. Kedvenc színe a levendula. Az ágynak fehér keretet rajzolt, és a számítógép asztalt az alá tervezte. A lány belőépítész szeretne a jövőben lenni.

Az elkészült szobával igen elégedett volt a leendő belsőépítész kislány. 🙂

Forrás: NeoMam Studios

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta