Van, akiket elvitt a hírnév?! A Filius Dei odatolta!

Rovat

Megosztás

A Filius Dei odavágta véleményét a mai hírnév világáról, nem is beszélve az eladtad a lelked címszóról, debütált a legújabb videoklip, amiben igencsak sok sarat kapnak azok, akik ugyan híresek lettek, de mindezt a sok-sok pénzért, hol marad az emberi becsület, kérdezik ők?!

A Filius Dei formációt Csordás Gábor (Young Mole) és Schuller Álmos (Young Fly) hívta életre még 2018-ban. Különleges ismertetőjegyük a trap alapokra történő hunglish rappelés, a csapat 2018-ban az Exodus, 2019-ben a Bibliä című album dalaival ért el mai sikereit, Gábor azóta is producerként és dalszerzőként tevékenykedik KING BJ néven. Sok hazai előadó szerzeményeinél találhatjuk meg neveiket, többek között az AK26, Essemm, Missh, Rico, Pixa, HRflow vagy a Senkise.

Hazudni bűn, dúdolják a skacok legújabb videoklipjükben, amely a fars népszerűség témáját igencsak körbejárja, na nem épp a legfinomabb módon. Ármányok, hamis barátok, valóban erről szól a celebvilág? Eladod a lelked az ördögnek? Mi motiválja az embereket arra, hogy megmutassák önmagukat a nagyvilágnak? Mi történik utána? Képesek vagyunk a sikereket megfelelően kezelni? A skacok szerint van, aki nem igazán, hiszen ahogyan a dalszöveg is mondja:

„Előadtam mindig milyen rendes, segít neked, engem nyugodtan utáljatok, de neki ne higyjetek.”

Ha szeretnéd TE is élőben látni kedvenc zenekarod, most itt a lehetőség, ugyanis 2021.július 31-én az Akvárium ad otthont a King Monroe Partinak, ahol na ki a sztárfellépő? Na ki? Hát persze, hogy a Filius Dei! Ne habozz, jöhet a nyári flash egy jó kis buli erejéig, mert itt aztán száj nem marad szárazon!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta