Vannak színészek és YouTube-videósok, akiket nagyon kedvelek, de példaképnek őket se nevezném – Interjú Czura Karinával

Rovat

Megosztás

A legmenőbb TikTokkerek között szerepel, pedig még csak 16 éves! Hogyan kezeli a sikert és miképpen tud ugyanaz a lány maradni, mint a TikTok láz előtt? Miből merít erőt és mi inspirálja őt? Mindezt megtudhatjátok most egyenesen tőle, Czura Karinától!

Az utóbbi hónapokban több nagy márka is megjelent a videóidban. Mi alapján döntöd el, kivel működj együtt? Van mondjuk, amire már azt mondod, na jó, ezt nem?

Általában nem egyedül döntök, mindig kikérem az ügynökségem, a NuHeadz Talent Management vagy a szüleim segítségét/tanácsát és együtt döntünk. Azokkal a márkákkal működők együtt, akikkel tudok azonosulni és amelyik márkát én is szívesen használom. Ha egy cég előnytelen feltételekkel keresett meg vagy nem az én stíluson volt az adott termék, azt visszautasítottam.

Sokan próbálkoznak influenszerré, tiktokkerré, youtuberré válni. Neked mi a titkod? Szerinted hogyan lehet kitűnni a rengeteg ember közül?

Az én titkom nagyon egyszerű, csak magamat adom. Nem csinálok videózás előtt full makeupot vagy nem vágok fel dolgokkal ami nem én vagyok, csak magamat adom.

Még nagyon fiatal vagy, de már eléggé ismert. Nem tartasz attól, hogy hamar belefáradsz ebbe az egészbe, amit most csinálsz és kiégsz, megunod?

Ha valami olyat csinálok amit szeretek, akkor azt nem unom meg egyhamar… Úgyhogy most még csinálom, amíg csak lehet és szeretem.

Ha valaki felmegy a közösségi oldalaidra, láthatja, hogy rengeteg ott a személyes poszt, eléggé beengeded a követőidet a magánéletedbe. Van olyan oldala az életednek, amit azért te sem mutatsz meg a nyilvánosságnak?

Természetesen van. Úgy látom, sok kortársam nálam sokkal több dolgot oszt meg a magánéletéből, mint én. A TikTok videóimat is csak a szobámban készítem, még a házunk többi részét sem láthatták a nézők.

Ha éppen nem a kamera előtt ülsz, mivel foglalkozol?

Tanulok, sokat vagyok a barátaimmal, de állandó hobbim nincs.

Érted sokan rajonganak, rengeteg a követőd, biztosan vannak, akik példaképnek is tartanak. Téged kik inspirálnak? Kikért rajongsz? Van példaképed?

Nincs igazán példaképem, vannak színészek és YouTube-videósok, akiket nagyon kedvelek, de példaképnek őket se nevezném.

Nemrég múlt el a karácsony. Te hogyan készültél az ünnepekre? Kivel és hogyan töltötted ezt az időszakot?

A családdal és a barátokkal együtt készültünk, díszítettük a karácsonyfát! Mivel keresztény család vagyunk, ezért karácsonykor is együtt mentünk az ünnepi misére.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta