Varga Nonit már nem érdeklik a negatív kommentek, interjú a híres TikTokkerrel

Rovat

Megosztás

Varga Noémi már több éve TikTokozik, népszerűsége a mai napig töretlen. Mi a titka? Hogyan zajlik egy videó felvétele, vagy éppen mik a jövőbeli tervei? Interjú a híres influencerrel, most mindent IS megtudhattok!

Mi motivált arra, hogy TikTok csatornát készíts?

„Engem őszintén annyi motivált csak, hogy unatkoztam és ki akartam próbálni magamat.”

Ki szerettem volna próbálni, hogy milyen, különösebb motivációm nem volt az elején, csupán érdekelt, hogyan működik a platform és mit tudok kihozni belőle.

Hogyan kell elképzelnünk egy TikTok videó gyártást?

A legelső lépés, hogy elkészülök, hiszen a megjelenés online is fontos. Szép ruha, smink, majd jöhet a videófelvétel. Egyébként mindent én csinálok, a videók felvételétől a képek elkészítésén át egészen az utómunkáig, de nagyon élvezem, különösen a vlogokat.

Van olyan videód, amire a legbüszkébb vagy, és olyan, amit mai szemmel már letörölnél?

Minden videómra büszke vagyok, nincs kifejezetten egyetlen kiemelt tartalom. Mindegyikben én vagyok, önmagamat adom és szerintem ez a legfontosabb egy influencer életében, Pontosan ezért nincs olyan videóm, amit ma már letörölnék, mert az egy éve feltett tartalmakban is én vagyok és a mostaniakban is.

Hobbi vagy munka a TikTok?

Hobbi és munka is egyben, számomra nincs is szebb dolog, mint amikor az ember munkája a saját hobbija és azzal foglalkozik a hétköznapok során, amiért igazán rajong az életben. Szerencsésnek érzem magam. Tehát ha így nézzük, akkor mindkettő egyszerre.

Érdekelnek a negatív kommentek?

Nem, egyáltalán nem, teljesen megtanultam az évek alatt elengedni ezt a témát. Régebben rosszul érintett, amikor láttam a negatív komment hullámot, nem éreztem jól magam, de ma már nem akarok mindenkinek megfelelni, megtanultam kezelni a social media ezen oldalát. Veszek egy mély levegőt, kifújom és tovább állok.

Mik a jövőbeli terveid?

Elsősorban a diploma. Jelenleg egyetemista vagyok, ez az utolsó sulis évem. Nem tudom, utána mit hoz a jövő, én már külföldben is gondolkoztam, de ez még várat magára. Egyenlőre megpróbálom kiélvezni ezt az utolsó iskolás időszakot, mert utána sanszosan nem lesz több. A terveim között szerepel természetesen a TikTok csatornám továbbra is, de csak addig fogom csinálni, amíg élvezem. Ha már azt érzem, nem adja ugyanazt, akkor abba fogom hagyni, de szerintem mindenkinek megfordult már ez legalább egyszer a fejében.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta