Vászonra kerül a kislány, aki tűzkeltésre képes, sci-fi született Stephen King regényéből

Rovat

Megosztás

Egy kislány, aki pirokinézis gyanús, vagyis távolról történő tűzkeltésre képes, most a vászonra kerül a mozikban Stephen King klasszikus regénye alapján!

Stephen King klasszikus thrillerének, A láthatatlan ember producerei által készített új adaptációjában egy különleges pirokinetikus képességekkel bíró lány veszi fel a harcot a gonosszal, hogy megvédje  családját és persze önmagát, hiszen tömegpusztító erejét fegyverként akarják alkalmazni. Charlie szülei, Andy és Vicky több, mint egy évtizede menekülnek, hiszen tudják, ha egyszer valaki felfedi kislányuk erejét, már semmi sem lesz ugyanaz. Itt kerül a képbe egy titokzatos szövetségi ügynökség, akik rájönnek Charlei titkára, s alkalmazni akarják erejét.

Miután egy incidens által sikerül leleplezni a család tartózkodási helyét, egy gonosz erők általi ügynök elindul Charlei keresésére, ám a kislánynak más tervei vannak…Egy idő után egyre nehezebb féken tartani erejét, vajon elhatalmasodik felette? Vagy képes szembeszállni a gonosszal és önmagával?

Hamarosan nyereményjátékkal kedveskedünk nektek, figyeljétek oldalainkat!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta