Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Végtelen lehetőségek tárháza

Végtelen lehetőségek tárháza

Figyelem! Február 1-től a felvi.hu-n olyan képzések is megnyílnak, melyekre eddig nem jelentkezhettél. Ilyen például a közösségszervezés alapszak, melyet 6 intézmény kínálatában találhatsz meg, például a Kodolányi János Főiskolán.

De mi fán terem a közösségszervezés?

 

Gondold csak végig, mennyi fesztivál, koncert, kulturális rendezvény közül választhatsz nap mint nap. Ezeket mind rendezvényszervezők, kultúraközvetítéssel foglalkozó szakemberek tervezik meg és irányítják, az ehhez szükséges végzettséget a közösségszervezés szakon szerezheted meg.

Ha a Kodolányira jelentkezel, tervező, szervező, irányító, illetve animátori, koordinátori munkakörök ellátására készítenek fel majd tanulmányaid. Három specializáció közül választhatsz. Ha szereted a közösséget, szeretsz szervezkedni és kulturális területen dolgoznál, válaszd kulturális közösségszervező irányt. Amennyiben fiatalokat szeretnél segíteni, szívesen szerveznél ifjúsági programokat, jelentkezz az ifjúsági közösségszervező szakirányra. A humánfejlesztő szakirányt jelöld meg, ha emberekkel akarsz foglalkozni és érdekelnek a képzések, tréningek. Nem kell félned, ha később esetleg meggondolnád magad, átjelentkezhetsz másik szakirányra, hiszen az első két félévben alapozó tárgyakat tanulsz majd, csak utána mélyülsz el a speciális ismeretekben, addig még lesz időd változtatni.

A Kodolányin olyan vállalati partnereknél, cégeknél, rendezvényeken szerezhetsz gyakorlatot, mint például a Magyar Nemzeti Múzeum, a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ, a Művészetek Völgye, Sziget, Volt, Balaton Sound, Fezen.

Fesztiválokon All Access Pass az álmod? Együtt valóra váltjuk.

 

#Kodolányi #EgyüttValóraVáltjuk

További információk: felveteli.kodolanyi.hu

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share