Végül ki tör Világuralomra? A Jurassic World hamarosan a mozikban!

Rovat

Megosztás

Mióta a dinoszauruszok világszerte az emberek között élnek és vadásznak, teljesen megváltozott az a tény, hogy az emberi lények maradnak a fő ragadozók a bolygón, hiszen akárhogy is nézzük, osztozniuk kell. Végül ki tör Világuralomra? A Jurassic World hamarosan a mozikban!

A Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow új filmje, a Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. Mióta a dinoszauruszok felbolygatták azt az egyensúlyt, miszerint az emberi lények az egyetlen ragadozók a világban, felmerült az a kérdés, megférnek-e egymás mellett? Képesek egyesülni a jövőrét? Légy TE is részese egy lélegzetelállító kalandnak a moziban, ugyanis hamarosan érkezik az 5 millió dollárt hozó sikeres Jurassic-korszak lezárása nagyszabású színészekkel, elképesztő, új vizuális effektekkel, fergeteges kalandokkal és egy eldöntendő kérdéssel: Vajon képes-e összefogni két különböző faj a jövőért?


Chris Pratthez és Bryce Dallas Howardhoz csatlakozik az Oscar-díjas Laura Dern, Jeff Goldblum és még Sam Neill is szerepet kapott a Jurassic World: Világuralomban, ebben a merész, időszerű és lélegzetelállító kalandban, mely felöleli az egész világot!

Hamarosan nyereményjátékkal jelentkezünk, figyeljétek oldalainkat!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta