Venczli Alex a világot is megváltaná

Rovat

Megosztás

A magyar Justin Bieber őszintén mesélt magáról nekünk, amit mi vágatlanul írunk meg Nektek! Úgy tűnt Alex sem érezte vallatásnak.

A srác annyira közvetlen, hogy már kérdezni se kell tőle, ő megteszi. Jelenleg az a dilemmája, hogy varrasson-e a csuklójára vagy sem. Mi mondtuk neki, hogy ne.

Azért nem mondhatja senki, hogy nincsenek álmai. Éttermet nyitni egzotikus ételekkel? Ez még csak a kezdet. Ha a zsűri beszavazza, lehet, hogy fejen állva fog énekelni jövőre az Eurovízión. Vagy hajlítgatni akar, még nem tudja. Mindennap rákeres a nevére a Google-ben, hogy megdöntse Paris Hilton rekordját, és ő legyen az első a keresőben. Sőt, még egy olyan magyar szó megalkotásán is ügyködnik, amit egyszer a köznyelvben használni fognak.

Példaképei kik mások lennének, ha nem azok, akikért a legjobban odavannak a csajok: Austin Mahone, Conor Maynard és persze Justin Bieber.

De érte mennyire vannak oda a csajok?

Nagyon! Kiírja Facebookra, hogy éppen hol kajál, és azonnal tini csajok állják el útját, amikor fel akar állni az asztaltól.

És ha éppen nem élőben lépnek kapcsolatba, akkor miről írnak a fiatal tehetségnek?

  • A dalok akkordjait kérik el,
  • ezernyi üzi érkezik arról, hogy mennyire szupi, amit csinál,
  • a suliban egész nap az ő dalait éneklik az osztályban,
  • ruhátlan képeket csatolnak,
  • és még arról is, hogy példaképüknek tartják.

 

Miben merül ki, hogy példaképnek tartják? Annyi, hogy nem nagyképűsködik.

„Nem szoktam fotózkodni fellépés után egy ilyen fullos csajjal.”

„Ha a suliba mondják, hogy ’jó vagy’, azt szoktam mondani, hogy ’köszi, köszi’, nem azt, hogy ’tudom, tudom’.”

 

Annyira menő, hogy amikor megosztotta Facebookon, hogy hova akar menni továbbtanulni, sokan csak azért mentek el ugyanoda felvételizni, mert úgy voltak vele, hogy „milyen jó lenne már Alex-szel egy osztályba járni.”

És milyen jó lenne egy közös fotót készíteni vele, mi? De ha nem jönne össze, akkor még mindig ott van a Photoshop is, amivel úgy látszik, hogy elég jól boldogulnak a csajok. Alex szerint legalábbis szuperul összeszerkesztik magukat vele.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

 

Azért a suliban rosszakarói is voltak, emiatt is váltott. Elég érdekes, hogy egy zenesuliban piszkálnak valakit azért, mert egy zenés műsorban (Az ének iskolája) szerepel. Szóval akkor, what the hell is it? Teszem fel a kérdést szerintem tök jogosan.

Mindegy, ugorjunk.

De csak egy kicsit, a sulitémánál maradva.

Azt is elmesélte, amikor csak azért nem az akrobatikát választották, hanem a száraz törianyagot a nyílt napon a nyolcadikos kisdiákok, mert megtudták, hogy ő is az osztályban van. (Vagyis ő nagyon valószínűnek tartja. Vagy vannak véletlenek? Ki tudja?!)

És mennyire van rágörcsölve arra, hogy mindenkinek tetszik-e vajon, amit csinál?

„Nem nagyon.”

Csak annyira, mint amennyire minden tininek fontos, hogy a társaság lelke legyen, és mindenkinek fontos legyen az, amit tesz.

Persze a lájkok és a diszlájkok aránya számít neki. Azért fontos megjegyezni, hogy van mérőszám is. Úgy hívják, hogy SP. Bizony, bizony, a feltörekvő énekes hozzá méregeti magát a kedveléseket tekintve.

Aztán most a karácsonyi feldolgozását zabálják a csajok, amely mely kanadai előadó dala is?

Segítek! Justin Bieber az.

https://www.youtube.com/watch?v=_QaOYriuPdk

 

Közreműködő: S. Nóra

Borítókép: Venczli Alex

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta