Ezt nézed:  / Hírek / KÖZÉPSULI TV / Színes / Vérfürdő a Középsuli sorozat castingján

Vérfürdő a Középsuli sorozat castingján

Szó szerint véresen komoly volt a Középsuli mai castingja. Tibor vérét ontotta a Középsuli sorozat szerepéért. Vajon megérte neki?

A Középsuli nagy nyár végi castingjára rengeteg kíváncsi és elszánt fiatal érkezett. Hasonló érzésekkel lépett be szobába Tibor és Bernadett is, akiknek Ibolya jelenlétében Tibor büntetését kellett eljátszaniuk, mivel Tibor szerepe szerint mindkét lányt megbántotta. 

Bernadett nagyon komolyan vette a szerepét, hiszen akkora parasztlengőt adott a fiúnak, amekkorát Tibor még fiútól sem kapott soha.

 

Nagyon nehezen állt el a vérzésem, most már jól vagyok, köszönöm szépen. Ekkora pofont még fiútól sem kaptam. Ez a lány nagyon komolyan vette a szerepét. Még az ellenségemnek sem kívánom, hogy találkozzon vele

– mondta Tibor orrát törölgetve.

Bocs, tényleg nem akartam agyonverni ezt a fiút. Akkora pofont adtam neki, hogy azt hittem, ott marad a végén. Egyszer nem jött el egy randira egy pasi, neki is adtam egy pofont. Az ő orra vére nem eredet el, de ezek szerint nem vagyok gyenge. Azt mondta a srác, soha többé nem akar látni. Megértem…

– mondta Bernadett.

Megnyugtatunk mindenkit, ez egyszeri eset volt, ilyen nem történt még a Középsuli sorozat forgatásán, és remélhetőleg nem is fog.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share