Ezt nézed:  / 18+ / Hírek / Színes / Videóra vették, ahogy 62 emelet magasból lezuhant a kínai falmászó (18+)

Videóra vették, ahogy 62 emelet magasból lezuhant a kínai falmászó (18+)

Vu Jungninget ezrek követték a Weibo kínai közösségi portálon izgalmas posztjai és videói miatt, ám követői jó ideje hiába várták bejegyzéseit, azok elmaradtak. Barátnője erősítette meg, hogy a srác novemberben tragikus halált halt Csangsza városában. 

Vu Jungning november 8-án egy biztosító berendezések nélkül mászott fel egy csangszai felhőkarcolóra, a 100 ezer jüanos (4 millió forint) nyereményért, amiből barátnője kezét szerette volna megkérni, illetve édesanyja gyógyítását segíteni. Arról nem írtak, ki volt a szponzor és pontosan mit tartalmazott a kihívás.

A férfia a „rooftopping” követője volt, melynek követői a világ nagyvárosaiban felszerelés nélkül másznak fel magas épületek tetejére és ott szelfit készítenek. A mászókat hiába figyelmeztetik a biztonsági felszerelésekre, azt mondják, azok elvonják a figyelmüket az élménytől.

Jungning minden alkalommal figyelmezette követőit, hogy ne próbálják utánozni veszélyes mutatványait. A fiatal férfi képzett harcművész volt, tévében és filmekben is szerepelt. A népszerűséget mégis a közösségi médiában közzétett videói hozták meg számára, és a helyi média szerint az utóbbi anyagilag is gyümölcsözőbb volt.

Íme, Vu utolsó videója, melyet tényleg csak azok számára ajánlunk, akik erős idegzetűek:

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share