Ezt nézed:  / Színes / Videósként tarolni kezd a YouTube-on a Barátok közt egykori szereplője

Videósként tarolni kezd a YouTube-on a Barátok közt egykori szereplője

2018. május 29. /kedd/ 14:17

Néhány nap leforgása alatt több ezer feliratkozót szerzett Szabó Kitti, aki anno az ország egyik legnépszerűbb televíziós sorozatában, a Barátok köztben alakította Bartha Zsolt lányát, Lindát. A fiatal lány legújabb videójában arról is beszél, hogy miért döntött a videózás mellett. 

Az 1000 feliratkozós videója négy nappal ezelőtt jelent meg a fiatal lánynak, amikor már kétezernél is több feliratkozója volt, cikkünk megírásának pillanatában pedig már a hatezret is megugrotta a feliratkozóinak száma.

A lány arról beszél az említett videóban, hogy miután otthagyta a Barátok köztöt azért, hogy televíziós újságírást tanuljon az egyetemen, rá kellett jönnie évek múltán, hogy volt munkahelyén, az RTL Klubnál “elfelejtették” őt, s más helyeken pedig még hátrány is volt a népszerű sorozatban való szereplése, még az egyetemen is, ahol állítása szerint kétszer többet kellett dolgoznia azért, hogy elfogadják őt tanárai.

Mivel a sok önéletrajz-küldözgetés után sem talált olyan munkát, ami örömöt okozott volna számára, kipróbálta magát az ingatlanbizniszben is, és most úgy döntött, hogy megteremti magának a felületet, hogy tartalmat gyártson, s így került közel a YouTube-hoz.

 

Borítókép: Instagram / @szabokitta

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share