Itt a lehetőség, hogy vigaszágon bekerüljetek a döntőbe

Rovat

Megosztás

Rendkívüli lehetőség annak a több mint 100 ezer diáknak, akik nem jutottak be a középdöntőbe, de részt vettek a vetélkedőn, s azoknak, akik először próbálkoznának!

Egy osztály részvételét biztosítjuk most a vigaszágról a döntőbe jutásra! A feladat, hogy töltsétek ki a néprajzi, kulturális, történelmi, földrajzi kérdésekből álló feladatsort a lehető legjobb eredménnyel, a lehető legrövidebb idő alatt!

A legjobb osztály közvetlenül bejut a Nagydöntőbe és esélye lesz megnyerni az egymillió forintos fődíjat és a több mint ezer nyeremény egyikét.

A tesztet június 4-ig, a nemzeti összetartozás napjáig tölthetitek ki!

A vetélkedőn külhoni és anyaországi középiskolai osztályok versenyezhetnek egymással. A tesztet az osztályok a virtuális forduló időtartama alatt bármennyiszer kitölthetik.

Az értékelés szempontjai: a helyes válaszok száma, és a teszt kitöltésére fordított idő. Azonos számú helyes választ tartalmazó tesztek között a sorrendet az dönti el, melyik teszt kitöltésére fordítottak kevesebb időt. Ha egy osztály több tesztet is kitölt, az online forduló értékelésébe az osztály legeredményesebb tesztje kerül be.

Sok sikert!

Kezdődjön a Határtalanul Középiskolai vetélkedő 2020/2021 vigaszága!

A versenyszabályzatot ide kattintva olvashatjátok el! A kitöltésre 20 percetek van, katt a linkre, hajrá!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta