Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A világ 7 legszexisebb színésze

A világ 7 legszexisebb színésze

A Középsuli.hu most összeállította a világ hét legszexibb színészéből álló listáját! A te kedvenced köztük van?

7. Jamie Dornan

Bár A szürke ötven árnyalata című film inkább csalódottságot váltott ki a nézőkből, azzal mindenki egyetért, hogy a főszereplő férfiú külső adottságaival semmi probléma nincsen.

jamie-dornan

 

6. Ian Somerhalder

A Vámpírnaplók sztárja bárkit képes lenne elcsábítani brutálisan kék szemeivel.

332fe45fbfae44ce3baed6fc397290ac_large

 

5. Ryan Gosling

Tipikus szőke herceg, fehér lovon figura. Ryan Gosling megnyerő stílusával és lehengerlő mosolyával ellenállhatatlan majdnem minden nő számára.

48e93f8478c9609e_492465691.xxxlarge_2x

4. Channing Tatum

Elképesztő táncmozdulatok, lenyűgözően kidolgozott test… A Magic Mike premierjére csak Channing miatt mentek a nézők. Ez már önmagában is elég lenne, hogy felkerüljön a listánkra, azonban a Dear John-ban bebizonyította, hogy a színészi képességei sem elhanyagolhatóak.

channing-tatum-magic-mike-xxl-w724

 

3. Pierce Brosnan

Pierce egy kissé “idősebb” korosztályt képvisel a versenyben, de megnyerő mosolya és a James Bond-ban történő alakítása miatt megérdemli a harmadik helyet.

pierce-brosnan

 

2. Henry Cavill

Henry Cavill, akit sokan összekevernek a szintén rettentően jóképű Matthew Boomer-rel, egyértelműen ott a dobogósok között, méghozzá a második helyen. Sötét fürtök, daliás alkat, világító kék szemek… Azt hiszem, nem kell tovább magyaráznunk.

henry-cavill-covers-details-june-2013-07

 

1. Brad Pitt

20 éve is elképesztően szexi volt, azonban az évek mintha még jót is tettek volna neki. Hihetetlenül sármos és férfias a ma 51 éves Brad Pitt, akiért nők ezrei rajonganak eszeveszettül. Brad Pitt-é tehát az első helyezés!

brad-pitt

 

A világ 7 legszexisebb színésze
Szerinted ki a legszexibb a felsorolt színészek közül?

 

Fotó: henrycavill.org, www.breathecast.com, www.ohmymag.com, hmssweblog.wordpress.com, www.popsugar.com, www.glamour.com, paulinessmile.com

Borítókép: kushaanand.wordpress.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share