Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / A világ legfelelőtlenebb szülői

A világ legfelelőtlenebb szülői

Ha valaha úgy érezted, neked vannak a legrosszabb szüleid a világon, ezt a cikket neked írtuk!

Sokszor úgy gondolhatod, hogy a szüleid túl sokat aggódnak érted. De hidd el, ez azt jelenti, hogy szerencsés vagy és egészséges felnőttet fognak faragni belőled. Íme, pár példa arra, mi van, ha felelőtlen szülővel áld meg a sors!

Danielle Bregoli

Forrás: youtube

 

Danielle rendszeresen elcsente anyja bankkártyáját, autóját, és megpróbált kábítószert keverni anyja italába. Magatartásában nagy szerepet játszik, hogy elmondása alapján, anyját tekinti példaképének- aki rendszeresen bántalmazta őt és apját is.

Lil’ Tay

Forrás: youtube

 

Imádja mutogatni rengeteg pénzét, drága autókon ücsörögve és ezen családja nem botránkozik meg: hanem rátesznek egy lapáttal – még tanítják is erre. Anyja elveszítette munkáját gyermeke viselkedése miatt, de ez sem volt elég ok arra, hogy tegyen valamit ellene. Egy normális szülő nem pénzgépet látna a gyermekére tekintve, hanem megfékezné, hogy bolondot csináljon magából.

Michael Jackson

Forrás: youtube

Egy hotelben tartózkodott kisfiával, aki ekkor még csak 9 hónapos volt. Egy kisebb tömeg gyűlt össze, akik kíváncsian meg akarták tekinteni a babát, ezért kérték, hogy mutassa meg az ablakban. – Gondolkodás nélkül kilógatta az erkélyen át a tömegnek- csak épp azzal nem volt tisztában, hogy kell egy babát tartani.

Diana és John Kril

Forrás: youtube

 

El akarták adni 5 hónapos babájukat egy apróhirdetésben. Egy különleges ügynök lelkésznek álcázva magát- jelentkezett érte, és azt mondta, hogy személyesen megejthetik a vásárlást. Persze a pár nem sejtette, hogy pénz helyett bilincset fognak kapni. Az anya bevallotta, hogy már korábban is tett ilyet a 11 éves kislányával.

Natalie Suleman

Forrás: youtube

 

Egy pornósztár, aki természetes úton nem megtermékenyülni, így mesterséges módon, 14 gyermek édesanyja lett, ami – ha nem lenne elég – egy 8-as ikrek garnitúrát tartalmazott. A nőnek nem volt megfelelő jövedelme gyermekei anyagi biztonságának megteremtésére.

Erin Mackie

Forrás: youtube

 

Aki 4 gyermeket hagyott felügyelet nélkül a házban – még ő egy hétre külföldre utazott. Amikor a rendőrség tudtára jutott, a gyermekek épp főztek maguknak a konyhában. A házban egy fegyvert találtak az asztalhoz erősítve, amelyet a gyerekek bármikor elérhettek volna.

“A kukoricás”

Forrás: youtube

 

Egy 3 fős család meglátogatott egy kukorica táblát, és ott felejtettek valami fontosat… a 3 éves gyermeküket. Az ijedt kisfiút még aznap megtalálta egy ott dolgozó férfi, és a gyámügynél kellett töltenie egy éjszakát – mire a szülei eszébe jutott.

Steve Irwin

Forrás: youtube

 

Úgy tartott krokodil etető bemutatót az embereknek, hogy az egyik kezében egy döglött csirkét fogott, a másikban pedig kisbabáját.

Részeg szülők

Forrás: youtube

 

Egy részeg pár elvitte gyermekét egy texasi kocsmába. Este 11-kor a szülők annyira részegek voltak, hogy a 13 éves kislányuk kérte meg őket, hogy ő vezethessen, mert szerinte képtelenek lennének rá. Ahelyett, hogy taxit hívtak volna, megengedték neki. A rendőrség kapott pár bejelentést, hogy egy szürke Chevrolet átmegy a stop táblákon és nem megfelelő sebességgel halad. Amikor a rendőrök megállították az autót, a szülők teljesen részegen azt mondták, hogy így látták a legbiztonságosabbnak a helyzetet.

A világ legfelelőtlenebb szülői
Mit szólnál ilyen szülőkhöz?

Forrás: LEGJOBB [MAGYAR TOP 10]

Borítókép: youtube

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share