Ezt nézed:  / Suli / A világ legirigylésreméltóbb munkái

A világ legirigylésreméltóbb munkái

Mi leszel, ha nagy leszel? Erre a kérdésre mindenkinek megvan a maga válasza, vannak, akik meg is valósítják az álmukat, és azt csinálják egész életükben, amit mindig is szerettek volna. Vajon melyek a világ legirigylésreméltóbb állásai?

1. Google Maps segítő

Aki imád biciklizni és még ennél is jobban rajong Párizsért, azt biztosan eszi a sárga irigység a Google két fiatal alkalmazottjának munkája miatt. Annyi a dolguk, hogy Párizs nehezen megközelíthető helyeire viszik biciklivel a Google kamerával felszerelt járművét, hogy az megörökíthesse az autóval nem bejárható területeket is.

3d art & design bike bycicle

2. Hivatásos vásárló

Egy szerencsés hölgy, francia Florence Romuald töltötte be fél évig azt az állást, ahol nincs más dolga, mint meghatározott összeget elszórni vásárlásra, méghozzá a világ nagyvárosaiban. Ha a fizetett shoppingolás még nem lenne elég, be is utazhatja a világot. A hölgy egy árösszehasonlító oldal, a letsbuyit.com alkalmazottja.

HULU tv shopping shop ugly betty

3. Játék tesztelő

A World of Warcraft folyamatosan keres játéktesztelőket különböző videojátékaihoz, napi négy órában. Vigyázat, függőség veszély!

gamer makes difference tilt

4. Alvásügyi szakértő

Igen, ilyen is van, hogy valaki azért kapja a fizetését, hogy aludjon! Leigh McCarron alvásügyi igazgatóként dolgozik, és az a dolga, hogy vasúti hálókocsikban heverésszen és ellenőrizze azok minőségét és kényelmét.

Girls on HBO tv girls hbo sleep

5. Vízi csúszda tesztelő

Csúszni és csúszni egész nap! A csúszda tesztelőknek nincs más dolguk, mint vízi csúszdákon siklani egész nap. Bár valljuk be, van egy kis rizikó is a dologban, hiszen a biztonságot is tesztelik.

orlando water park universal studios volcano bay

Képek: digitalbusinesslife, giphy

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share