Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / A világ legkegyetlenebb fogyókúrái

A világ legkegyetlenebb fogyókúrái

A szépségért meg kell szenvedni..na de mennyire? Néhányan elég durva dolgokra is képesek, csak hogy úgy nézzenek ki, mint amit az újságokban ideálisnak látnak, a modellek alkatát, ami még a valóságban sem úgy néz ki, hiszen a Photoshop minden modellt átfabrikál. A szigorú diétákat senki sem szereti, de a következőktől pedig szabályosan falnak lehet szaladni, annyira hihetetlenül ijesztőek. 

Fényevés

Erről talán már hallottál, hogy étel helyett fénnyel, pontosítva napfénnyel táplálkozni igazán spirituálisan testileg és lelkileg is kielégítő. Egy komplett vallási hátteret találtak ki neki, amit a hinduizmusra és a szellemi megtisztulásra alapoztak. Hát nem sokan élték túl egy idő után a napozás közben nyitott szájjal sült galambra, vagyis inkább fénytáplálékra várást. Bár pár bogár biztos belerepülhetett a szájukba néha.

Alvó diéta

Ha alszunk akkor nem eszünk, ugye? Teljesen logikus. Ezért, akik ezt a diétát követték, alig ettek, inkább aludtak. Sokat. Nagyon sokat. Állítólag Elvis Presley is boldog híve volt ennek a módszernek. Ha elegem van a télből, lehet én is téli álmot alvó medvére váltok, és ezek szerint még fogyhatok is tőle? Engem meggyőzött. Ja, mégsem. Hiszen a macik sem karcsún ébrednek tavasszal, úgyhogy engem nem vernek át.

 Illatdiéta

Ennek az az alapja, hogy egy nagyon szigorú diétára vagy fogva, de szaglászhatsz. Sőt kell is, mert akkor azt hiszed, hogy meg is etted a hatalmas szelet sütit, aminek az illatát érzed. Tuti, hogy kifejlesztettek valami titkos módszert, hogy az orrukat úgy beledugják, hogy valahogy mégis titokban ettek pár falatot. Én tuti nem bírnám ki a sok íncsiklandozó illat között, hogy csak csorogjon a nyálam.

 Juhé, együnk vattát!

Vattát, igen, jól olvastad. Mert a vattának magas a rosttartalma, ezért magában vagy zselatinnal eszik a vattahívők, mert nagyon laktató és kevés benne a kalória. Nem tudom elképzelni, hogy hogyan jutott ez valaki eszébe. Szedte le a sminkjét és egyszer csak, hopp, holnap ezt a pamacsot fogom reggelizni, mert olyan ízletesnek tűnik? Tény, hogy kicsit hasonlít a vattacukorra, de azért vannak határok.

Az pedig nem is kérdés, hogy iszonyú veszélyes, mert nagyon könnyen megfulladhatsz tőle. Inkább eszek vattacukrot, és vagyok 15 dekával nehezebb, mint hogy vattát tömjek le a torkomon.

Kék lencse

Nem kell megijednem, hogy újévkor kékben fog pompázni a főzelék, mert itt kéklencséjű szemüvegekről van szó. Japán tudósok fedezték fel, hogy a kék szín csökkenti az étvágyat, ezért megnövekedett a kék szemcsikben rohangáló fogyni vágyók aránya. Végülis Johnny Deppnek jól áll ez a szemüveg szín, úgyhogy biztos nekem is jól fog.

Fotó: locarbolicious.com

Fotó: locarbolicious.com

 

Fogyókúra
Te már fogyókúráztál valaha?

Borítókép: adictivomagazine.net

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share