Ezt nézed:  / Hírek / Suli / A világ legszigorúbb iskolái

A világ legszigorúbb iskolái

Az iskolában mindig is voltak és lesznek szabályok. Ez így van rendjén, ám van egy-két suli, ahol a előírásokat nem kicsit túlkapták. Nézzük meg, melyek ezek! 

AFC Középiskola

Az iskola diákjainak 16%-a állandóan valamilyen büntiben van. A suliban olyan dolgokért is előveszik a gyerekeket, amiket más iskolákban abszolút tolerálnak: a hangos beszédért a WC-ben és a toll használatáért a matekórán is jár a megrovás. itt még azért is jár a büntetés, ha a folyosón a gyerekek nem előre néznek séta közben. Hiába tiltakoznak a szülők folyamatosan,  az iskola vezetőségét nem tudták még enyhülésre bírni.

Carver Akadémia

A Carver Akadémián a diákoknak még azt is meg kell köszönniük a tanárjaiknak, hogy lehetőségük volt válaszolni egy-egy kérdésre, melyet a tanár feltett. A suli első napján az összes diák kap egy kézikönyvet, ami 51 oldalon keresztül írja le, hogy mit szabad és mit nem.

Oral Roberts Főiskola

Az oklahomai főiskola egy rendkívül szigorú keresztény vallású intézmény. Heti kétszer kell a diákoknak templomba menni és nagyon szigorú a dress code. Sminkelni, hajat és körmöt festeni, tetoválni tilos, sőt a szerencsejáték is tiltott, ahogyan a házasság előtti kapcsolatok is.

Caprock Akadémia

Az akadémián, mely Colorádóban van, egy diáknak sem szabad kopaszra nyíratnia a haját, legyen az illető akár fiú, akár lány. Az egyik kilenc éves lány ennek ellenére megszabadult sörényétől azzal a nemes céllal, hogy kimutassa barátnőjének együttérzését, aki kemoterápiára járt. Az iskola annak ellenére, hogy a lány édesanyjától kapott egy levelet, melyben a nő elmagyarázza a lány tettének okát, azt nyilatkozta, addig nem mehet a tanuló az iskolába, míg meg nem nő a haja.

Kasetsart Egyetem

Ha valaki a bangkoki egyetemen csalni próbálna, abba beletörne a bicskája, hiszen az egyetem vezetői úgy akadályozzák meg a puskázást, hogy a diákokkal szemellenzőket vagy dobozokat rakatnak fel a fejükre.

Ha kíváncsi vagy, melyik a maradék 5 iskola, ahol szörnyen szigorú szabályok uralkodnak, kattints a videóra:

 

 

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share