Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Vonzóvá válik egy pasi, ha sok pénze van?

Vonzóvá válik egy pasi, ha sok pénze van?

Vajon mennyire igaz a mondás, ha egy férfinak sok pénze van, csak úgy omlanak utána a nők? A pénz sok mindent megváltoztat, de vajon hajlamosak is vagyunk más szemmel nézni valakire, ha neki sok van?

o-PILES-OF-AMERICAN-MONEY-facebook

Szerelembe esni valaki pénzébe nem egy újkeletű dolog. Néhány lány szó nélkül odadobná magát valakinek, csak mert sok pénze van. Hogy mit vár ettől? Talán egy jobb életet, új ruhákat, bármit, amit meg lehet venni. Valaki képes egy egész életet leélni a pénzeszsákja mellett, ameddig fedezve vannak a kiadásai. Nem alakul ki szerelem, de egy idő után már megszokássá válik az egész kapcsolat.

walter-white-money

A sok pénzzel szinte már automatikusan járnak „barátok” is. Az embert állandóan körbeveszik. Ő lesz a társaság középpontjában. Minden elképzelhető helyen keresik, és persze próbálnak ráakaszkodni. Nemtől függetlenül egyfajta presztízse lesz az illetőnek. Folyton a nyakán lógnak. A híres emberek körében ez már általános. De miért?

hDz1oJkl

A válasz egyszerű. Mindenki akar egy kis szeletet magának a rivaldafényből. Keselyűként vetik rá magukat a prédára. Egyes nők esetében a gazdag pasik igazi ínyencségnek számítanak. A pénz vonzóvá teszi a pasikat. Mellettük nem kell dolgozniuk, és igazából azt tehetnek, amit csak akarnak. Cserébe ugyan vele kell élniük, de ez vállalható a luxusért cserébe. Itt a szerelemnek vajmi kevés befolyása van. Minden csak érdekből történik. A férfi részéről jól mutat egy dekoratív nő mellette, a nő pedig luxuséletet élhet cserébe.

Ugly-Guy-Hot-Wife

A pénz mindig is nagy befolyással bírt, és a kapcsolatok terén sincs ez másképp. Egyesek hajlamosak szerelembe esni a pénzzel, és ezért bármit képesek bevállalni. A semmittevésért és a jólétért folytatott verseny néhány embert aljas dolgokra késztet. Valakit elcsábít a luxus élet lehetősége, amiért bármit bevállal, de egyelőre a többség inkább a józan eszét követi. Kivételek mindig vannak és lesznek is, a pénz hatalma pedig egyeseken eluralkodik, másokat pedig hidegen hagy.

 

Vonzóvá válik egy pasi, ha sok pénze van?
Lennél valakivel csak a pénzéért?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share