Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Vörösboros és csokis fürdőzés vár Japánban

Vörösboros és csokis fürdőzés vár Japánban

Japánban a különleges aquaparkban pont azt cserélték le valami másra, ami mindenhol szinte ugyanaz: a fürdővizet.

A vörösborral lazítunk, a ramennel, a japán tésztalevessel pedig az éhségünket csillapíthatjuk fáradtan hazaérve a munkából. Az viszont eddig keveseknek juthatott eszébe, hogy a fürdőkádba öntsék a pohár vagy a leveses doboz tartalmát. Egy japán aquapark azonban másképp gondolta. A kanagawai Hakonéban található Yunessun Spa elképesztő fürdőkínálatával hívta fel magára a figyelmet –  vendégei ugyanis ramenben, vörösborban, kávéban, zöld teában, pezsgőben, szakéban és csokoládéban is fürdőzhetnek.

Mindegyik folyadéknak megvan az egészségre gyakorolt pozitív hatása. A szakéfürdő például segíthet a szeplők és pigmentfoltok halványításában, a zöld tea immunrendszerre gyakorolt hatása jól ismert és a bőrnek is felüdülést jelenthet a használata, akárcsak a kávéfürdőé. Egyedül a ramenre nehéz magyarázatot találni – azt talán csak a vicc kedvéért vállalják be a kalandvágyó japánok és a külföldi turisták- írja a Globoport.hu. 

Azoknak sem kell kihagyniuk az élményt, akik a hagyományos fürdőzést választanák. A helyszínen ugyanis egy onsen is működik, szoros közelségben a természettel. A kültéri medencében ülve így gyönyörű kilátás tárul a szem elé.

Forrás: Globoport.hu

Írta: Farmosi Nóra

Fotók: Instagram – yunessun_hakone