WhisperTon maffiózókkal bulizott, te jó ég!

Rovat

Megosztás

Tont igen csak furcsa helyzet érte Dubajban, luxusvillás buliból kirúgva, tovább egy maffiózókkal teli hotelszobába. Nem túl biztonságos.

„Tudni kell rólam, hogy kétszer voltam Dubajban, azonban azt senki sem tudja, először majdnem meghaltam!”

A legelső dubaji útjáról regél nekünk rapper formában Ton, aki felelevenítette az utolsó estét, ami nem sült el éppen a legjobban. Egy 18 éves influencer csajszival utazott, minden szuper is volt egészen az utolsó pillanatokig. Bulizni volt kedvük, miért is ne éppen Dubajban, el is mentek egy kocsmába alapozni. Megszólította őket egy csapat, hogy nosza menjenek oda hozzájuk iszogatni, majd meghívták őket egy házibuliba is. Hiba volt elmenni.

Egy milliárdokat érő luxus villában voltak, hozzátenném, nem is engedték volna be őket, le is buktak gyorsan. Dehát menjünk tovább. Heves szívük nem engedte, hogy ne csábuljanak el, tovább furikáztak egy random hotelbe egy random szobába, ahol szintén házibuli volt. Ton úgy gondolta, mi baj lehet abból, ha készít egy képet. Hát, nagy hiba volt.

Konkrétan egy maffiózó társulat partijára sikerült bemenniük, te jó isten! Most képzeljétek már el a szituációt. Ott álltok totál laikusként egy hotelszobában körben maffiózókkal. Jézusom! Azonnal elfutottak, persze 10 perces bulikáért azért 40.000 ft-ot ki kellett fizetniük. Azért ez nagyon para, nem?

@whisperton

Eletem legtraumatikusabb élménye💀

♬ original sound – Ton

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta