WhisperTon nem találta meg a nagy Őt 2022-ben, ennél rosszabb randi sztorik ritkán vannak

Rovat

Megosztás

A nagy Ő helyett WhisperTon nem kapott mást ettől az évtől, mint depresszió, trauma és mentális problémák. No persze a sok-sok utazás mellett. Lássuk a 9 atom “király” randi statisztikáit.

„55 %-ot élőben ismertem meg, lehet, hogy annyira elbűvölő vagyok vagy csak annyira ronda, hogy megszántak a szeretetükkel.”

9 szőke herceggel ismerkedett idén Ton, akik no nem fehér lovon érkeztek, az is biztos. Volt, akit a TikTokon, másokat pedig a Tinderen, vagy éppen valamelyik utazás alkalmával ismert meg. Az sem titok, hogy volt olyan pasi, aki 19 éves volt, Ton szerint csak “csecsemő”, akinek a legfrissebb tudás a fejében a másodfokú matek függvény volt. Haha. A legtöbbet látogatott randi helyszín pedig nem volt más, mint a kávézó. Annyira tipikus, nem?

„Fél óra után a srác szerelmet vallott nekem, és miután letiltottam az összes oldalamról, írt egy e-mail-t az apukámnak.”

Egyetlen 30 perces randi után férjhez szerette volna venni az egyik delikvens, igazi rajongó, húha. Ez azért erős, nem? Ám Tonnak önmagában kell helyretennie elsősorban a dolgokat, ugyanis 90%-ban hazai influencerünk mondott nemet az első randi után, nem csoda, hogy a terapeutája Mercivel járkál a városban. Haha, újabb poén. Mindenesetre a 2022 nem hozta meg Tonnak a várva várt Nagy Őt, de éppen ezért gyere 2023!

@whisperton

VÁRD KI A VÉGÉT 🤣

♬ original sound – Ton

Ti megtaláltátok a számotokra nagy Őt ebben az évben?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta