Wow! A majomfarok az új szakálltrend!

Rovat

Megosztás

Míg sokan a koronavírus alatt fogtak életmódváltásba, addig mások a külsejük megváltoztatásával próbálták feldobni a bezárkózva töltött időszakot – írja a FrissMédia.

Egy új szakálltrend is megszületett, amit a LADbible egyenesen 2021 vezető szakáll formájának nevezett! Persze nem mindenkinek tetszik az új divat, egyesek szerint egyenesen visszataszító!

A majomfarokszakáll egy furcsa, aszimmetrikus forma, ami nevéből következtetve leginkább egy majom farkára emlékeztet.

Elsőként 2019-ben tűnt fel, az extrém hajáról és szakállairól ismert baseball játékos, Mike Fiers arcán, akkor viszont még csak nevettek rajta csapattársai. Követni senki nem merte az irányzatot. Most a közösségi platformokon egyre többen posztolják, van, aki még egy csavart is bevitt és spirál alakú szakállat varázsolt magának.

A trend, bár úgy látszik, elég népszerű, mégsem nyerte el mindenki tetszését. Sok kritikusa is akadt. A Twitteren vicces hozzászólások is születtek:

A majomszakáll farok 100%-ban megelőzi a nem kívánt terhességeket – írta egy felhasználó, míg egy másik ezt osztotta meg: Ideje, hogy véget érjen a kijárási korlátozás és mindannyian be kell, hogy oltassuk magunkat, mert most már kezd nevetségessé válni az egész.

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta