X-Faktor Dóri is randidrog áldozata lett!

Rovat

Megosztás

Danics Dóra azt állítja Facebook oldalán, hogy valamit kevertek az italába!

Több elrettentő sztori látott már napvilágot az őrizetlenül hagyott italok körül, ennek ellenére újra és újra megtörténik! Egy fiatal lány elmegy a barátaival bulizni. Megismerkedik pár menő sráccal, akik meghívják egy lélekerősítőre és bummm! De igazából meg se kell hívniuk, elég, ha elfordul egy pillanatra és máris fel van turbózva az itóka. Tovább megyek…még csak fiúnak sem kell lennie az ádáz csábítónak, a lányok is ráharaptak a kábítás eme művészetére…

Dóri azt írja oldalán, hogy pár rajongó lány gratulált neki X-faktoros győzelméhez, akik rögtön meg is hívták egy italra, hogy nyomatékosítsák elismerásüket. Ezt követően pár emléke van még a tehetséges énekesnőnek és le is gördültek a függönyök. Állítása szerint a barátja mentette meg és vitte haza.

Ha valóban így történt az eset, elképzelésem sincs miért tesz ilyet pár fiatal lány. Milyen aljas szándék vezérelhette őket…?

Szerintetek mi értelme van egy ilyen lépésnek? A lehetséges variációkat küldjétek a tetorteneted@kozepsuli.hu e-mail címre.

Minden esetre Dóri mindenkit arra kér, hogy ne fogadjon el idegentől semmilyen italt – írja a Világszám.hu.

 

kép: life.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,809RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta