Ezt nézed:  / Hírek / Színes / YouTube: Bye, Bye, Logan Paul!

YouTube: Bye, Bye, Logan Paul!

Miután Logan Paul videójában egy öngyilkos holttestet mutatott be, a világ megdöbbent és felemelte a hangját, hogy most átlépett egy határt a híres YouTube-sztár. Eközben a YouTube egy hétig hallgatott, mint a sír. Aztán megszólaltak, s elmondták, elítélendőnek tartják a történteket.

Azt is mondták, hogy nem marad következmények nélkül. Rá egy napra, vagyis ma, 2018. január 11-én megérkezett a következmény a cégtől: a YouTube szerződést bont Logan Paullal.

Ez nem azt jelenti, hogy tiltják a csatornáját, esetleg soha többet ne csinálhatna videót oda vagy bármilyen másik csatornára, vagy bármi ilyesmi, ez annyit jelent, hogy Logan Paul mostantól ismét ugyanolyan mezei vloggernek számít majd a hirdetések tekintetében, mint bárki más, aki nem tartozik a kb. 5%-os elitbe. Eddig ugyanis azon kevesek közé tartozott, akiknél külön megállapodás biztosította, hogy nagy előnnyel kapjanak meg hirdetési lehetőségeket. Na, ennek most Logan Paulnál vége. Ez pedig valószínűleg bevételkiesést fog neki jelenteni az előző időszakhoz képest. (Persze azért éhen ezután se fog halni abból a pénzből, amit így is bezsebel majd YouTube-videósként.)

Ezenkívül még a YouTube saját gyártású produkcióiból is kirakják, ott nem szerepelhet többet.

A YouTube-nak van egy YouTube Red előfizetéses szolgáltatása, ahová egyébként szórakoztató reality műsorokat és sorozatokat, filmeket is feltöltenek. Ez a szolgáltatás Magyarországról nem rendelhető meg.