Zaklatják Berki Krisztián édesanyját

Rovat

Megosztás

Berki Krisztián 2022. május 6-án halt meg, azonban még mindig sokan beszélnek róla és sokakat foglalkoztatja a téma, mégis mi történhetett vele pontosan. A médiaszemélyiség édesanyja teljesen összetört, fájdalma majdnem két év elteltével sem múlik. Azonban az sem segít neki, hogy sokan képtelenségekkel zaklatják.

Berki Krisztián édesanyja nem tudja feldolgozni fia elvesztését, fájdalma egyre nagyobb. Júlia asszony legutóbbi interjújában arról beszélt, mindennapjait zaklatások nehezítik meg.

Fotó forrása: Ripost

A minap kint voltam a fiam sírjánál a temetőben. Egyszer csak megjelent ott egy nő, egy szál virággal a kezében. Ő is Krisztiánhoz jött… Kíváncsi voltam, ki ő, így megkérdeztem, honnan ismeri a fiam. A válasza megdöbbentett. Azt mondta, hogy a Római-parton sokat találkozott vele, és bár nem ismerik egymást, sokszor beszélgettek. Majd rám nézett és azt mondta: “a fiad nem halt meg. Most is itt van, csak egy másik idősíkban”

mesélte az összetört édesanya, aki, ahogy fogalmazott, hirtelen olyan rosszul lett, hogy alig bírt megállni a lábán.

Nem értem, miért ilyen tapintatlanok az emberek, mert ugye mondanom sem kell, hogy nem ő volt az egyetlen, aki azzal traktál, hogy tulajdonképpen él a fiam… Rosszul vagyok ezektől az emberektől, nem tudom, hogy kellene elmagyaráznom nekik, hogy hagyjanak ezekkel a hülye elméletekkel békén. A fiam halott. Őt már senki sem hozza vissza nekem. Hagyják őt nyugodni, engem pedig élni! Elég baj nekem, hogy ez a sors lett a jussom

zárta a Borsnak Berki Krisztián anyukája.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta