Ezt nézed:  / Hírek / Színes / ZipCity: Kalandpark a belvárosban

ZipCity: Kalandpark a belvárosban

Az unalom ideje lejárt, ugyanis megnyitott a ZipCity Kalandpark Budapesten. A létesítmény egy egyedülálló ötlet alapján készült el, tervezői a feledhetetlen szórakozás igényét kívánják kielégíteni a kalandpark megalakulásával.

Miből áll a ZipCity?

23 konténer összepakolásával jött létre az építmény, melyen körülbelül fél óra alatt lehet végigjutni. Arról nem is beszélve, hogy hány és hány meglepetés vár téged odabent. Erről inkább ne is beszéljünk, maradjon meglepetés arra az időre, amikor te is elmész, és kipróbálod ezt a fantasztikus programot.

IMG_0955

Hogy mennyi mozgásba fog ez neked kerülni?

A készítők szerint körülbelül annyira lesz megerőltető, mint egy átlagos testnevelésóra. Persze a mi Középsuli sorozatunk Krisztosz bá’-jával biztosan kevesebb is lenne a dolog.

IMG_0958

Honnan fogsz indulni?

A Terror Tornyából. Itt a szabadesés állapotát fogod kipróbálni. De nem kell megijedni, nem a torony kemény aljába fogsz belefúródni, éppenséggel csak összevagdosott szivacsdarabokba. De izgalom lesz bőven így is, ne aggódj!

IMG_0978

Hogyan jutsz át egyik konténerből a másikba?

A konténerek egy-egy helyen csatlakoznak egymáshoz, és különböző módon tudsz átjutni egyik konténerből a másikba. Kisebb lyukakon, nagyobb ajtókon keresztül kell átmásznod. Van, ahol stroboszkópok vannak, színes fények, tehát sem klausztrofóbiásoknak, sem tériszonyosoknak, és epilepsziásoknak sem ajánlott ez a szórakozás.

IMG_0960

Mit csinálhatsz még a kalandparkban?

Kipróbálhatod a Twistert és a ZipUgróiskolát is.

IMG_0954

Ha nem tudjátok még, hogy hova menjetek osztálykirándulásra, akár egy jó lehetőség is lehet ez a számodra! További részletek és jegyárak ITT.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share