Zombik, vámpírok és egy bombasztikus szőke kaszkadőr lány is riogatott a Rettegések Éjszakáján

Rovat

Megosztás

“​Te is lebeghetsz” – hangzik az Az ikonikus mondata Stephen King tollából. Ez is valósággá vált Kisvárdán, ahol a Rettegések Éjszakájának második napján rengetegen érkeztek, hogy a részleges holdfogyatkozás festői égboltjának ölelésében átadják magukat a borzongások válogatott világának.

“Félelem. Ki ne ismerné? Van, amikor csak halkan, a háttérből figyelve követ téged, van, amikor szorosan kézen fog, és jön veled, bárhova is mész, de az is előfordulhat, hogy agresszíven eléd tolakodik, aztán arcán kaján vigyorral elzárja előled az utat”- írja Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a szívünkben megbújó rettegésről.

A Rettegések Éjszakája azt ígérte, hogy a legszörnyűbb rémálmok is valóra válnak – szórakoztató formában. Ahhoz, hogy a hatás létrejöjjön, hihetetlen háttérmunkára van szükség. Animátorok, játékmesterek százai dolgoznak rajta, hogy garantált legyen a borzongás.

Minden tekintetben feledhetetlen élmény, a cirkuszművészet magasiskolája, ami a szemünk elé tárult. A fiatal nemzetközi csapat képes több, mint egy órán keresztül ügyesen – sok apró trükköt bevetve – a figyelmet mindvégig fokozni, hogy aztán a kiteljesülés katarzisában lélegzetvisszafojtva essünk ámulatba.

De ha ez nem lenne elég, a motoros katlan végén, amikor már három eszelős centikkel egymás mellett motorozik a finisben, leveszi az egyik szereplő a bukósisakját, aminek következtében hosszú szőke haj hull a vállára. Igen, ő egy gyönyörű látszólag törékeny lány. A nézőközönséget elnézve a nézők nem akartak hinni a szemüknek.

Ki lehet jelenteni, hogy Kelet-Magyarország eme szegletében ismét letettek valamit az asztalra, ami által akár nemzetközi sikereket is begyűjtő szórakoztató központ jön létre. Ami tény, hogy a látogatók nem győzték kapkodni a fejüket, egyik ámulatból a másikba estek, és – ami a legfontosabb – őszintén megijedtek.

Az eredeti filmes díszletek között a borzongás kézzel fogható, amit csak a szívdobogás egyre szaporodó zakatolásával tudnak mérni. Ha létezne sikolymérő, az biztos, hogy kiakadna.

A második este pihenésképp ismét Mr. Gerald manézsa biztosította a káprázatot. Itt fontos megemlíteni, hogy bár egy előadást terveztek szombatra, de a hatalmas érdeklődés miatt dupláztak. Dicséretes, hogy a nemzetközi sztárcsapat a fizikailag és szellemileg megterhelő produkciót ismét előadta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta