Zsanett: Szívesen lennék sminkes!

Rovat

Megosztás

A sminkelés ilyen alapvető csajos téma. A legtöbb lány szeret a tükör előtt sok-sok időt eltölteni, és különböző szépészeti termékkel elpepecselni. Cikkünkben arról mesélnek a Középsuli című sorozatunk lányszereplői, hogy ők hogyan, mennyit és mikor szeretnek sminkelni.

Barbi

“Napi szinten sminkelek, ami kb. 15-20 percet vesz igénybe, ha időm engedi, akkor hetente egyszer egy ilyen kis kényeztető délutánt tartok, amivel igyekszem felfrissíteni a testem. Ebbe beletartozik, hogy arcpakolást teszek fel, lábápolókrémmel bekenem a tappancsaimat, szemöldököt szedek, testradírozom.”

Barbi

Zsanett

“Régen minden egyes nap sminkeltem, hétköznapokon is minimum egy órát, ha meg mentem is valahova, nem csak úgy a suliba, akkor másfél órát is, de akár két órán keresztül is elszöszmötöltem vele. Nem szeretem, ha más sminkel ki, mert az úgysem fog tetszeni, én tudom és jobban látom, hogy hova mi kell még és mennyi. Azt mondják, szépen sminkelek, meg is szoktak kérni mások, hogy sminkeljem ki őket. Szeretnék elvégezni majd egy sminkes tanfolyamot, szívesen lennék sminkes. Ma már csak a szemöldökömet szoktam megcsinálni, plusz, műszempillám van. Ez pont elég a hétköznapokra, most már csak akkor sminkelem ki magam jobban, ha muszáj, mert este utálom lemosni, túl lusta vagyok hozzá.”

zsanett_szilveszter

Juli

“Mikor iskolába megyek, vagy kimegyek az utcára, mindig sminkelek. Viszont azt tudni kell, hogy nálam a sminkelés annyit jelent, hogy lealapozom az arcom és rakok egy minimális mennyiségű szempillaspirált a pilláimra, meg rúzst a számra. Az igazat megvallva, gyűlölök sminkelni, lemosni még annál is jobban, ezért szoktam csak minimális mennyiséget rakni az arcomra.”

Juli_fehér

Eszti

“Csak rám kell nézni és látszik, hogy nem foglalkozom túl sokat a sminkeléssel. Bár néha-néha rám jön, mikor itthon vagyok, és akkor sminkben flangálok itthon. Iskolába egyáltalán nem, ha máshova megyek, akkor kb. 15 perc alatt megvan a ‘sminkem’.”

Eszti

Réka

“Egy lány legyen ápolt, de ezt is túlzásba lehet vinni. Én majdnem mindennap sportolok, fontosabb szerepet játszik az életemben, mint a smink . Nem viszem túlzásba és nem is érezném magam se jobban, se boldogabbnak egy kiló vakolattal az arcomon, pláne edzésen. Minden reggel szánok rá 15 percet. A hajammal már sokkal többet foglalkozom. Általában használok kondicionálót, és kerülöm a hajszárítót meg a hajvasalót, hiszen köztudott, hogy ezek nagy ellenségei a hajnak. De mondjuk nem mondanék nemet, ha ki akarnának sminkelni. Egyrészt, mert jobban csinálnák, másrészt mert ki ne élvezné?!”

Beatrix - Réka1

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,630RajongóLike
179,429KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta