Zsanett: valaki látja rajtam, valaki nem, de imádok enni

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozatunk szereplőitől ezúttal azt kérdeztük meg, hogy vajon nekik melyik a kedvenc háztartási eszközük, melyik kütyü könnyíti meg a legjobban az életüket. Különféle háztartási eszközöket mondtak, különféle okokkal. Lássuk, ki melyiket szereti a legjobban. 

Zsanett

Valaki látja rajtam, valaki nem, de imádok enni. Igaz diétázom, de legjobb nyáron hajnali 1-kor kimenni a hűtőhöz és megenni azokat amiket csak megfogok, és már ehetek is.

Zsófi

A kedvenc háztartási eszközöm a mosogatógép, ugyanis a házimunkák közül, amit a legjobban utálok az a mosogatás. Annyira jó, hogy nem kell az undorító, piszkos tányérokról levakarni a kajamaradékot, csak beteszem őket a gépbe, pár óra és voilá: szebben csillognak mint újkorukban.

Zsófi

Juli

A kedvenc háztartási eszközöm a robotporszívó. Ha nincs időm, vagy lusta vagyok kitakarítani a házat, csak megnyomok rajta egy gombot, és feltakarítja magától. Mikor kész van, vagy lemerülőben van, visszamegy magától a helyére, úgyhogy még azzal sem kell foglalkoznom.

Barbi

Nekem egyértelmű, a kedvencem a mikró! Engem nem érdekel, hogy ha káros hatásai vannak, de az a felbecsülhetetlen érzés, hogy reggelente kislattyogok a hűtőhöz, kiveszem a reggeli kis teljes kávém, és utána megmelegítem a mikróban… Vagy amikor farkas éhesen hazaérek és beteszek egy tál kaját melegedni, meghallom azt a kis csilingelő hangot, ami jelzi, hogy felmelegedett a kajám… Erre nincsenek szavak!

Barbi1 (2)

Dominik

Talán a HiFi, mert nagyon jó néha bekapcsolni és bömböltetni rajta a zenét. Persze, ha épp egyedül vagyok, vagy nem zavarok senkit. De zenét bármikor találok benne, és ez a legfontosabb.

Réka

TV, különösen karácsonykor, amikor ilyen klasszikus karácsonyi filmeket nézünk. Azokat nagyon szeretem, mint például a Reszkessetek betörők.

Beatrix - Réka1

Korinna

Mosogatógép. Nincs is annál jobb, mikor fáradtan hazaérsz és nem kell fél órát mosogatnod azt a sok szennyes edényt. Maximum tíz perc alatt kiveszed őket tisztán, majd beteszed az újabb koszos tányérokat, elindítod és kész. Ő elvégzi a dolgát. 

Korinna1

Tibi

A melegszendvicssütőt szeretem a legjobban használni, mert imádom a melegszendvicset.

Bende

Kedvenc cuccom otthon a TV. Nincs is jobb, mint egy fárasztó sulis vagy forgatásos nap után hazamenni, és bedögleni a TV elé, majd kikapcsolni az agyam. Napom fénypontja.

Olivér

Háztartási eszközök közül a mosógép a nagy barátom, mert az olyan kis önálló.

Ma 17 órakor érkezik a Középsuli új része!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta